scroller Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Pozwoliłem sobie zrobić mapkę dojazdu z centrum Słupska na lotnisko, gdzie odbędzie się impreza. Ponieważ nie wiem jak wstawić mapkę na forum podaję link: MAPKA DOJAZDU NA LOTNISKO KRĘPA k/Słupska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 scroller !!!!!!czekałem na taką informacje-dzieki za mapke -teraz dojedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Witam Przygotowania do naszego spotkania trwają 8) . Jako lądowisko dla modeli mamy wykoszony teren (nisko) o powierzchni około 35m x 70m z możliwością przedłużenia do około 110m dla startu większych modeli. A do latania parę ładnych hektarów. Fotki z niedzielnych przygotowań: sam wiceprezes sekcji modelarskiej w akcji :faja: P.S. Ben , pogoda będzie lotna, słonecznie , z małym wiatrem :faja: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Cześć. No super to też wpadnę. Kiełbaskę też będzie można wciągnąć? bo kanapek nie będę miał.Żonka powiedziała że nie zrobi, bo ma urlop. Pozdrawiam wszystkich Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Fajnie, że jednak imprezka się odbędzie. Ja zabieram żonkę, synka ( niech już się uczy), no i pewnie przyciągnę z dwóch kumpli. Mogę też zabrać to co mam na sklepie, ale nie wiem czy to ma sens, bo nie wiem ilu nas tam będzie. Jak zabiorę asortyment, to modele będę musiał znowu zostawić. No i dylemat jest, bo ciężarówki nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam Sklep można na kółkach przyciągnąć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solutatio Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Sklep na miejscu zawsze mile widziany, przydał by się jakis na stałe w Słupsku, nie bolało by tak wtedy naciskanie ENTER:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Witam. Im bliżej ustalonego wcześniej terminu (szyfr) tym bardziej wzrasta ruch w eterze. Nasłuch obcego wywiadu na pewno już stwierdził ,, coś się szykuje, tylko do diabła dlaczego rozmawiają otwartym tekstem, pewnie jest to zmyłka, zapewne zbiorą się gdzie indziej,, Andrzej użyj całej swojej Mocy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 najwiecej mocy bedzie potrzebne na poprawienie pogody niedzielnej -mam obawy spore co do pogody -co na to Andrzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 W dobrej kompanii to i deszcz nie straszny ... tylko nasze zabawki na prąd się go boją.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Spoko, pogoda będzie... we dwóch z Andrzejem dawaliśmy na tacę;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Spoko, pogoda będzie... we dwóch z Andrzejem dawaliśmy na tacę;-) W/g tej prognozy pewnie same drobniaki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ben, ta prognoza to są same wredne plotki i pomówienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 trzeba być dobrej myśli http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_map_um.php?ntype=0u&row=346&col=185&lang=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam. Wojtek a nawet dezinformacja obcego wywiadu aby nie dopuścić do spotkania i pokrzyżować nam plany 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Wojtek z Andrzejem od wczoraj leżą w kośćiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 :rotfl: :rotfl: :rotfl: no i u nas nie pada :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Wojtek z Andrzejem od wczoraj leżą w kośćiele - o w mordę jeża, nawet w Sianowie powoli się przejaśnia ... tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam Qrna...jakieś nerwowe roczniki ;D .Termiki może i nie będzie, ale polatamy :faja: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 A czy ewentualnie loty w FPV będą dopuszczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.