Henio Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Wszystko co lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 A czy ewentualnie loty w FPV będą dopuszczone? Byłbym bardzo zainteresowany, od jakiegoś czasu "trawię temat" chętnie bym skorzystał ze wszelkich uwag i sugestii - o ile pogoda dopisze :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 :? w Złotowie dzisiaj leje od samego rana,model gotowy czeka na oblot a tu pogoda barowa :? ciekawe co będzie jutro :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 jutro w Słupsku bedzie lało od rana w\g ICM i ja raczej nie pojade 250 km jak ma padać -jędrek moze za tydzien byłoby lepiej sie zjechac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jeżeli ma padać to ja też jestem za zmianą terminu? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Witam. Po rozmowach z kolegami wniosek- JEDZIEMY! całą grupą. Albo wrócimy ,,z tarczą albo (odpukać) na tarczy,, . Najważniejsze jest spotkanie z kolegami. W sumie to ja się cieszę , bo mi żona powiedziała ,,jak nie pojedziemy to te wszystkie majonezy będziesz musiał zjeść sam,, 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Adam - tak trzymać;-) Właśnie wróciliśmy z Andrzejem z kościoła i prognoza mówi, że przynajmniej do 15.00 mamy czas na latanie, później może pokropić. Inna sprawa, że zwykle przy takich wskazaniach jakie są na jutro to przechodzi deszcz bokiem. No zobaczymy, poszły konie po betonie. Co do FPV to dzwonił dzisiaj do mnie kolega Jarek z Bytowa i też odgrażał się, że przyjedzie ze sprzętem. Bierz Krall graty i przyjeżdżaj, w najgorszym razie najemy się kiełbas;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 No koledzy zbierać się jest ciepło nie pada czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zaraz startujemy,ale z ciebie ranny ptaszek Henio :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Gosci trzeba przyjąc godnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 zbieramy się zbieramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Witam. Wbrew prognozom noc minęła spokojnie, bez burz opadów i wiatru. Być może front burzowy jest już za nami a te popłuczyny chyba nam nie zaszkodzą . Oczywiście o niczym to nie przesądza bo w tej chwili u nas troszkę mży ale przyjmujemy to za dobry znak. A tak na wszelki wypadek, Andrzej zacznijcie już u siebie chmury rozganiać 8) . Wyruszamy. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A w koszalinie siąpi jak diabli. Na domiar tego rodzinka zapowiedziala sie na 10. Chyba nisi z wyjazdu. No chyba ze mnie puszczą to podjade tam troszke później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 czy ja pierwszy wróciłem do domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 My już też w domku,byliśmy jeszcze polatać na naszym lotnisku Wojtek oblatał swoją Cessnę ze skutkiem pozytywnym a i Maciej nie był gorszy i oblatał Extrima. Pogoda u nas wieczorem była idealna słoneczko i zero wiatru. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 czy ja pierwszy wróciłem do domu?Ja byłem koło 16stej.Aż żal było odjeżdzać. Koledzy ze Słupska zaszaleli: grill, kiełbaski, napoje... Żony kolegów zdaje się, że nie tylko ze Słupska dorzuciły ciasta, sałatki, ... Super! Dziękuję! Jesteście skazani na sukces, oby Wam się zawsze chciało tak jak teraz :jupi: Miło było się z wami wszystkimi spotkać. Filmik z latania po lesie: http://vimeo.com/13981092 Drugi znad drzew jeszcze się uploaduje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 zdubluję z drugiego foruma ale co tam : Heniu - masz sto całusów (tam gdzie lubisz - hehehe )... juz Ty wiesz co i za co 8) Ja z Tomkiem bez fruwadłuf tym razem ale nie to ważne ... Ważne że się chciało tak samo jak ekipa ze złotowa , szamocina czy cały "Team Ahaweto - Catering and Show" (*) przyjechali wbrew zdrowemu rozsądkowi . .. I było fajnie ! Słupsk stanął ( powtarzam stanął i to bez środków dopingujących w postaci niebieskiej tabletki.... kurde chyba gubię wątek..) na wysokości zadania. Gdy zajechaliśmy grille pędziły juz pełną parą ....czekali z otwartymi ramionami , wyszynkiem , kobietami ....( cholera znowu za dużo napisałem hehehe) Pogoda mimo że zmienna nie pozbawiła nikogo sił do walki ! Słońce grzało że aż pot lał się po d....okładnie całym lotnisku ... a potem "słońce przestało grzać i zrobiło się pogodnie Kontrolna impreza w Słupsku wypadła na 102! Miejsce super a i warunki są idealne. piszę na szybko ale specjalne podziękowania należą się też Pani Janinie - żonie Adama za ciast wybór wszelaki za "majonezy" za wspaniałą "sałatkę z jabłkiem " bez jabłka która zniknęła jako pierwsza... !! Była boska co ja niżej podpisany poświadczam odciskami palców tłustych od oliwy z sałatki Podziękowania dla WSZYSTKICH którzy przyczynili się do tego jak ten dzień wyglądał. Nawet jeśli nie wymienieni to nie zapomniani ! (*) - "Team Ahaweto - Catering and Show" Pani Janina zapewniła catering sama od siebie co doskonale uzupełniło starania Ekipy ze Słupska natomiast Pan Adam dał show kolizji w powietrzu !!! coś dla ciała coś dla ducha ...dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Kurde, no i znowu mi żalu du.... ściska, a żonka wkurzona na maksa że nie pojechaliśmy. Jak ja uwielbiam gości za pięć dziesiąta w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Obiecany drugi filmik: http://vimeo.com/13982441 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.