zaur Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Totalnie nieudany start/oblot Wilka (poza zawodami) - przyczyna luźny, wręcz trzymający się tylko na kabelkach jeden z silników. Syn w domu zauważył. Impeza fajna , miło było poznać szanowne towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom bitwy za udział, byliście WIELCY :mrgreen: Wielkie dzięki dla wszystkich bez pomocy których ta impreza była by niewykonalna, Na podziękowania dla Basi i Marcina powinienem założyć odzielny wątek, tak naprawde to dzięki ich ciężkiej pracy wszystko mogło się odbyć tak sprawnie. Jeszcze raz wielkie DZIĘKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja również dziękuję Trochę mi nie poszło z nowym sprzętem :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja też byłem i kibicowałem. Trochę trudno ogarnąć aparatem ten rój rozwścieczonych eos. Coś tam jednak skleciłem :wink: : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom bitwy za udział, byliście WIELCY :mrgreen:Nie nie nie. To Wy byliście WIELCY. My tylko przyjechaliśmy na gotowe Dzięki serdeczne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 kto latał tym sprzętem ?????? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 JESZCZE , JESZCZE :twisted: , tylko dlaczego TA Warszawa jest tak DALEKO :evil: :mrgreen: . Pacek było SUUUPER !!! Warto było jechać TAK DALEKO :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Krzysiek, Warszawa jest blisko, Wrocław jest daleko :mrgreen: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimeiz Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Film świetny. Darku dziękujemy. Impreza wspaniała! Imponująca liczba uczestników i widzów, no i ten wspaniały widok dziewięciu samolotów walczących na niebie. Wspaniałe dyplomy projektu Andrzeja. Podziękowania dla Janka, który poratował nas, gdy nasz Kamperek odmówił posłuszeństwa. A teraz wyniki: WW II WW I Pozdrawiamy, Basia i Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ale gęsto ..... szkoda, że nie mogłem przyjechać, Tyle tasiemek w powietrzu a ja w domu Może na kolejnych zawodach zrobić trzy rundy po jednej walce - czyli wszyscy na raz a finał będzie dla tych co przetrwają :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 jestem ZA hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Finał B w którym lata po zawodach wszystko co przeżyło to MY JUŻ DAWNO TEMU WYMYŚLILIŚMY :devil: . Pacek było naprawdę SUPER Zapraszamy na 05.12.10 do Wrocławia na Zawody o Puchar Świętego Mikołaja. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 troche fotek, autorstwa Maćka, nie obrabiane publikuje jak leci narazie 508 ale docelowo ponad 800 :mrgreen: http://picasaweb.google.com/apacuszka/IBITWAESAOGoreKalwariae11112010?feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 NAJLICZNIEJSZE zawody to i NAJWIĘKSZA FOTO GALERIA :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 A teraz wyniki: WW II WW I Pozdrawiamy, Basia i Marcin Znaczysie miało być tak?WW II WW I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Film świetny. Darku dziękujemy. Impreza wspaniała! Basia i Marcin :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimeiz Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Znaczysie miało być tak? WW II WW I Coś wytnij/wklej z forum aircombat mi nie zadziłało.Dzięki za poprawki. Poprawię zaraz tamten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 i jeszcze kilka fotek, tym razem autorstwa Pawła http://picasaweb.google.com/apacuszka/GkPawe?feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aimeiz Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Fotki Pawła są genialne. Szczególny sentyment mam do tego: Pawle. Bardzo dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 i jeszcze dwa filmiki zrobione przez Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.