Olecki75 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Myślę, że ten miedziany to po to aby zrobić imitację nitów?? Miedziany jest bo oryginał też ma miedziane okucia. Przynajmniej dawniej wersja C miała. Współczesna wersja E z kolei nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Jeśli chodzi o kształt kabiny Moje niezadowolenie wynika z niechlujnego wklejenia kokpitu :oops: Jeszcze tylko zbiorniki paliwa i można oblatywać :rotfl: Pytanie do kolegów z forum: Kto jest w stanie wykonać kalkomanie na model lub szablony do malowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Jeśli chodzi o kształt kabinyBardzo dobrze jest. Z tamtej perspektywy złudzenie apteczne było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 A tak wygląda skromne lecz zupełnie wystarczające wyposażenie by w miarę bezpiecznie latać Zasilanie odbiornika dwa LiFe 2300 W tym miejscu chciałbym wyjaśnić... Temat F-15 nie został utworzony w celach komercyjnych. Nie wykonuje odbitek kadłuba z formy ,nie zajmuje się też wykonywaniem zestawu F-15... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Strasznie okrojoną dokumentację zdjęciową nam pokazujesz Pokaż szczegółowe fotki całego modelu włącznie ze spodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 szkoda troszkę że tak mało zdjęć. Ale modelik pierwsza klasa gratulacje(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Czy mógłbyś coś powiedzieć na temat jak rozwiązałeś sterowanie? Rozumiem, że stery płytowe, ale jakieś lotki czy stery kierunku są? Bo nic nie mogę się dopatrzeć na zdjęciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Może z tego wszystkiego zapomniał dorobić sterów XD Albo to F-15 na uwięzi :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Oooooo rany !!! Zapomniałem o lotkach, klapach i kierunku ,jak to teraz poleci :crazy: Tak poważnie, sterowanie jedynie za pomocą płytowego usterzenia poziomego :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Tak poważnie, sterowanie jedynie za pomocą płytowego usterzenia poziomego :wink: Oszukujesz w tak ładnym modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ale tylko troszeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Piekna robota! Gratulcje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę go na własne oczy. Śliczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Robercie WIELKI SZACUN..... :shock: :shock: :shock:do zobaczenia na :pom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Bardzo dziękuję za miłe słowa... wichercat, Białego.....aaaa :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Gratuluje modelu. Daj znać jak będziesz jechał na Ułęż , może się wybiorę pooglądać cudo w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Niestety Tomku w Ułężu impreza do niedzieli włącznie Zamontowałem hopper tank BVM drogi jak .... ,więc model praktycznie gotowy do lotu tyle tylko że nie ma gdzie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sprawdziłem działanie turbiny i jej ciąg http://www.youtube.com/user/litte45#p/a/u/0/mgn99wcPrO4 Marek model bez paliwa waży 8,2kg Odnośnie naszej rozmowy, dokładnie to widać w 23 i 24 sek. filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi