sionziom Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Bardzo ładny a przede wszystkim szczegółowo i porządnie wykonany samolocik. Bardzo chciałbym go zobaczyć w akcji :rotfl: . Zazdroszczę panu tych zdolności twórczych :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 No no maszynka jak się patrzy, prawdziwy samolot bojowy. Model pierwszo klasowy i bardzo ładny. Kiedy planujesz oblot :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jak tylko lotnisko będzie wolne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Kurka siwa, normalnie wszystkie wakendy zajęte i w większości dni powszednie. Mamy problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Oj mamy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Tak poważnie, sterowanie jedynie za pomocą płytowego usterzenia poziomego :wink: Oszukujesz w tak ładnym modelu Wojtek mnie "zmusił" :wink: do wykonania sterów, więc wziąłem się za kierunek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Paweł ,moja wizyta w Krasiniku staneła pod znakiem zapytania Kolega "zdeptał" mi kabinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vader Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Normalnie maaaaasakra :shock: , uszkodzeniu uległo całe wnętrze, mam nadzieję, że zdążysz z nową do soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Kolega "zdeptał" mi kabinęTaki mały OT: czy kolega jeszcze żyje? Pytam, bo znam siebie i wiem, że nie byłoby to takie oczywiste po takim zajściu :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A kto kładzie kabinki na ziemi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nie martw się. I tak miała być do poprawki. . Sam pisałeś, że nie podoba Ci się niechluje wklejony kokpit. PS. Łączę się w bólu po stracie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 czy kolega jeszcze żyje? Pytam, bo znam siebie i wiem, że nie byłoby to takie oczywiste po takim zajściu :twisted:d.a.r.o. Kolega jeszcze żyje lecz przebywa w szpitalu w bardzo ciężkim stanie :devil: to żarcik oczywiście ;D robertus zgadza się ,ale chciałem to zrobić spokojnie zimą , teraz muszę na szybko bo w Krasiniku na pikniku F-15 musi być :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Pięknie nie wyszła bo na szybko ,ale jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 karlheinz, Ja tam nie widze w niej nic złego, zazwyczaj jest tak, że tylko wykonawca widzi wady, bo o nich wie, a juz oglądający nie widzi, bo o nich nie wie . Wg. mnie bez tych brązowych pasków jest nawet lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Wg. mnie bez tych brązowych pasków jest nawet lepsza A mi brakuje trochę tych miedzianych okuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Olecki 75 okucia bedą ,ale w całkiem nowym wykonaniu kabiny. ppompka podczas tłoczenia miedzy kopyto a vivak dostały sie drobiny pyłu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 11 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Pięknie się prezentuje! Może jakiś filmik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Jak prawdziwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ładny ładny :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi