kefir Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Możecie panowie zobaczyć wykorzystawszy ujęcia z mojego oktokptera podczas kręcenia teledysku dla Blenders Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Kurczę... Tylko pozazdrościć... Nie dość że pasja, to jeszcze pieniądze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 o Blendersi mają nowy ciągnik ;] ale muzyka to już mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Nooo....ładnie Kefir......ładnie,tylko patrzeć jak dostaniecie angaż w tym "Holiłudzie". :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ujęcia rzeczywiście fajnie wyszły, gratulacje (choć i wojsko niczego.. :wink: ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 a mi najbardziej podobają się tancerki :-), takie mają dłuuugie nogi i falujące biu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Radek, nie biu... Tylko bio...dra Kefir pogratulować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 też ! ogólnie wszytko fajnie faluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jak faluje to znaczy, ze Kefir smigiel nie wywazył w okto ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wam to od tych cycuszek chyba faluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Marcin,on Tych piast zapewne jeszcze nie przyciął haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 kefir, czy na planie były krany kamerowe czy wszystkie ujęcia z powietrza to Twój kopterek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 W środku był kran Przecież nie zmieścił bym się w ten żyrandol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam,ten film chyba też nawiązuje do tematu,szczególnie od 1:28. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Gratuluję Kefir, mówiłem że słąwa i pieniądze nadchodzą Od Przybylskiej masz autograf? To chyba Przybylska była nie? Już dawno w Polsce nie byłem:) Pozdrawiam, lataj tak dalej, a daleko zalecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgadza się to ja Jaka tam sława jakie tam pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Panie zielony, dlaczego post pod postem, aaa? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.