madrian Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Nie martw się. Są jeszcze okna, jak by co... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Panowie witam, właściwie nie ma się co rozpisywać olinowanie stałe ukończone. A teraz Bóg jeden wie co wymyślę dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Safari jesteś wielki w tym co robisz, pamiętasz pierwsze posty z początku roku? a teraz zobacz ile masz odsłon i życzliwych kolegów ps kiedyś chciałeś latać mój kolega ma niedrogi model szybowca gotowy do lotu - nówka daj znać to pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam szanownych panów, dzisiaj pod młotek poszły odlewy a oto efekt moich wzmagań. Trochę upierdliwa robota ale z efektu jestem nawet dosyć zadowolony. ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam szanownych panów, dzisiaj pod młotek poszły odlewy a oto efekt moich wzmagań. Trochę upierdliwa robota ale z efektu jestem nawet dosyć zadowolony. ps Szkoda, że nie pokazałeś etapów swojej pracy. Na pewno byłoby to interesujące jak takie odlewy powstają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Panowie witam. Na modelu przybyło parę linek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Panowie witam pierwszy żagielek mam już za sobą. Aż strach pomyśleć o reszcie zwłaszcza że nie mam dostępu do maszyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Cześć jak tam szycie żagli. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Hej co tam słychać ?????????????? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Hej co tam słychać ?????????????? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Hej co tam słychać ????????????? . young dzięki że pytasz wszystko po najlepszemu. Z modelem trochę na bakier z powodu totalnego braku czasu. Żagle oczywiście uszyte, wygląda to mniej więcej tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam właśnie postawiłem pierwszy żagiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Nie no, jak nie jestem fanem szkutnictwa, to po takim modelu chyba zostałem. Pozdrawiam i dużo sukcesów i zdrowia dla kolegi, oby więcej takich modeli. Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Nie no, jak nie jestem fanem szkutnictwa, to po takim modelu chyba zostałem. Pozdrawiam i dużo sukcesów i zdrowia dla kolegi, oby więcej takich modeli. Pozdrawiam Piotr. epita dzięki za słowa otuchy, na pewno mi się przydadzą zwłaszcza że jestem na bardzo trudnym etapie budowy. Jak na dzisiejszy dzień kolejny żagielek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Nie no, jak nie jestem fanem szkutnictwa, to po takim modelu chyba zostałem. Pozdrawiam i dużo sukcesów i zdrowia dla kolegi, oby więcej takich modeli. Pozdrawiam Piotr. epita dzięki za słowa otuchy, na pewno mi się przydadzą zwłaszcza że jestem na bardzo trudnym etapie budowy. Jak na dzisiejszy dzień kolejny żagielek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Panowie witam. Dzisiaj oporządziłem reję grotmasztu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Panowie witam. Dzisiaj oporządziłem reję grotmasztu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Czuję się staro jak oglądam tą relację Strasznie długo to trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safari28 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam, po dłuższej przerwie spowodowanej totalnym brakiem czasu. Jak na dzisiejszy dzień przybyło ozaglowanie grotmasztu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Nooo,super a,tak z naszej strony to brak ''dopingu'' ,alee kibicuję,pozdrówko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi