zaur Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 TooM, daleko mi do obrażania się. Tylko z przykrością czytam temu podobne wątki. Kłótnia nie dająca nic. I do tego w temacie o modelu. Chcę spróbować powalczyć, ale w formie zabawy a nie wściekłej rywalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobiecki Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 :shock: Stanowi, dwupłaty latają dość wolno. Model jeszcze wolniejszy i zwrotniejszy będzie mistrzem w ilosci cięc - oczywiscie pilotowany wprawną reką konstruktora To w końcu te jednopłaty są na indeksie dlatego, że latają za wolno czy za szybko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Było napisane chyba dziesięć razy, prześledź wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Nie ma powodu by wracać do początkowej dyskusji ..... mamy to za sobą :-) Uznałem za słusze, podzielić się wrażeniami z oblotu. Dyskusja kto komu zagraża nie ma sensu skoro zgodnie z nowym regulaminem nie zagraża. Dla mnie najważniejsze jest, że model poprawnie lata jest stabilny i przewidywalny w locie. Spróbuję również lotu z nieco szybszym silnikiem i również podzielę się wrażeniami a najlepiej jak sami go ocenicie przy okazji spotkania na zawodach. Fakt jest niezaprzeczalny, że model ma specyficzną sylwetkę i ducha epoki pionierów lotnictwa. Pięknie też prezentuje się w niskim przelocie gdy widać imitację naciągu płata i pilota. Jak poprawi się pogoda spróbuje walki z dwupłatami ..... bezpośrednia konfrontacja będzie najlepszą oceną. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.