Gość slawekmod Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jednak ten dział jest potrzebny.Nie dajmy się ponieść emocjom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 O tak , tu rzucanie sobie mięsem to prawie jak wyrywanie sobie łopatki przez 3 latków w piaskownicy :lol2: Tylko patrzeć jak zejdą się mamusie i zaczną opowiadać co to ich pociech nie potrafią , nawet lotniskowce z samolotami RC budują (ale swego czasu to był chicior na forum ) Buduj , buduj dalej tego korsarza , tylko powiadom kiedy oblot ,samochód trzeba będzie zagarażować. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 DLA MODELARZY CZYTAJĄCY TEMAT - SSAK NIE MUSI - NIE MA SIĘ WYGINAĆ DO KRÓĆCÓW!!! tylko jedna wielka uwaga !! Pisz prawde i to ty nie wprowadzaj w błąd. Oczywiście SSAK NIE MUSI się wyginać do krućcy, ale może. Bo jaki jest w tym problem jak on tam się znajdzie ?? Marcin ja nie twierdze że moje zbiorniki są jedyne i słuszne, więc i ty nikomu nie zabraniak tak ich wykonywać, bo żaden z nas nie jest pępkiem świata z wchłoniętą całą wiedzą, i wyłuskaną jedyną i słuszną teorią !! armand, masz racje kiedyś klaśnie skrzydłami, ale jak się bawić to się bawić to tylko model i chlastać za niego się nie będę. Jak nie jeden to drugi. Patrząc na co poniektórych modelarzy widzę że zbyt uczuciowo podchodzą do zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Miałem juz nic nie pisać ale nie wytrzymałem; Tomek piszesz, że zaglądasz tu bo dużo się dzieje. W/g mnie to dziać się dopiero będzie za kilka dni... Jak podał nasz kalendarz forumowy za kilka dni urodziny będzie miał nasz sławny Volti - Dyzma polskiego modelarstwa , czy z tego powodu Admini przewidują jakąć uroczystość :jupi: :lol2: :devil: EDIT; po przeczytaniu usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Irek może reset serwera na 12 godzin ??? :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 armand, masz racje kiedyś klaśnie skrzydłami, ale jak się bawić to się bawić to tylko model i chlastać za niego się nie będę. Jak nie jeden to drugi. Patrząc na co poniektórych modelarzy widzę że zbyt uczuciowo podchodzą do zabawy Uczuciowo, tak ale dopiero od 2m rozpiętości w akrobacie :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Eeee... to musi być coś niebanalnie wystrzałowe :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 tylko jedna wielka uwaga !! Pisz prawde i to ty nie wprowadzaj w błąd. Oczywiście SSAK NIE MUSI się wyginać do krućcy, ale może. Bo jaki jest w tym problem jak on tam się znajdzie ?? Marcin ja nie twierdze że moje zbiorniki są jedyne i słuszne, więc i ty nikomu nie zabraniak tak ich wykonywać, bo żaden z nas nie jest pępkiem świata z wchłoniętą całą wiedzą, i wyłuskaną jedyną i słuszną teorią !! Motyl absolutnie nie zabraniam Jednakże napisałem tak aby kolejnemu nie przyszło do głowy że wężyk MUSI się tak wyginać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 nasz sławny Volti - Dyzma polskiego modelarstwa :lol2: :rotfl: :lol2: :rotfl: :lol2: ^_^' aż se mało monitor bym nie popluł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Anasazi, ty się nie śmiej tylko czekaj i złóż życzenia mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 motyl Oby nie klasnął nad czyjąś głową. Jeśli w glebę, to bez problemu - tylko saperka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Oby nie klasnął nad czyjąś głową. niegroźne mi to, @kojot wszystkiego pilnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Dobra, koniec off-topicu bo juz i tak daleko zabrnęliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Był oblot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Niestety nie mam numeru telefonu do Tomka i nie mialem go jak powiadomic zeby schowal samochod wiec odpuscilem sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Alianora, pytałeś wcześniej o makietowate podwozie. Grzebię po różnych stronach podwoziowych i znalazłem jeszcze takie nakładki imitujące amortyzatorki (to jest fajne i stosunkowo tanie): http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXET63&P=7 - idąc za tym linkiem znajdziesz inne modele, albo może i inne sklepy A tak wogóle to co słychać w sprawie Corsaira? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Pewnie juz po oblocie,wszak mial byc tydzien wstecz.A teraz montuje film,z pierwszego lotu. Sam jestem ciekawy jak wyszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 To może ja się wypowiem Oblot niby mial się odbyć, wszak byliśmy na lotnisku, ale z powodu kilku błędów "młodego" oblot się nie udał. A błędy "młodego' to: - niedotarty silnik który nie chciał się ni jak regulować - aparatura źle skonfigurowana tzn. drążek gazu zamiast terkotki mial normalne centrowanie :/ Ale próba lotu była, sam z kółek nie wystartował bo mieliśmy przejściowe problemy z długością trawy na lotnisku, więc Mariusz wyrzucił mi model z ręki, ale tu niestety problemem okazał sie silnik który odmówił posłuszeństwa na 1sek po wyrzucie efekt taki że wyrwało się tylko podwozie główne które wklejone było tylko na CA. Teraz niestety nie mam zbyt czasu na loty, i myślę że Mariusz dalej poczeka na mnie i nie porwie się sam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A taki był wyrywno - samowiedzący przed oblotem. A to ci pech...kto by przypuszczał. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.