toretto1995 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 W końcu mam aparaturę Turnigy 9x.Zakupiłem ją od luk-a-sz z forum .Jest to dla mnie bardzo wielkie osiągnięcie że ją w końcu mam..no to teraz tylko reszta sprzętu i w góręNawet nie wiecie jak ja się cieszę że ją mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 super :? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Tak, też się cieszymy :?: :| :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Koledzy rówieśnicy jak zwykle przemili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wojtass_nt, ubiegłeś mnie. toretto1995, do mnie też właśnie dzisiaj przyleciała moja Apropo Ciebie ppompka, to przeczytaj swój podpis. "Na smyczy już niedługo Turnigy 9x" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Na smyczy to może być pies. toretto1995, też mam od niedawna swoją, świetny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Koledzy rówieśnicy jak zwykle przemili... Ani ja kolega ani rówieśnik, toretto irytuje mnie użalaniem się nad sobą w co 2 poście. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Pogratulować! Cieszyłem się jak głupi kiedy w 2006 roku udało mi isę kupić za pieniądze z recyklingu używanego Flasha 5x system (dziś lata na nim moja dziewczyna) Służył mi przez 4 lata. A jak w listopadzie kupiłem Mx16s (a byłem wtedy na delegacji) to z kolegami z pokoju wypiliśmy za brak zakłóceń i duży zasięg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 pawel66 co ja Ci poradzę że są ludzie życzliwi tak jak wszyscy i mniej życzliwi tak jak Ty.Nie chce się kłócić..jeśli Ci ten temat nie odpowiada to nie pisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 http://komixxy.pl/586836/Ludzie-doceniaja-Twoj-wysilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 toretto1995 rób swoje , nie martw się wpisami niektórych osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ale jak jesteśmy przy osiągnięciach to i ja się może pochwalę.. W poprzedni wtorek, 15 marca pojechałem do Warszawy zdawać egzaminy na licencję szybowcową. Zdałem wszystkie 10 z wynikami : -7 z nich na 100% -2 z nich na 91.67 % -1 na 95,83 % 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja też marzę o turnigy 9x ,ale na razie pozostaje mi zwykła czterokanałowa e-sky :wink: Ps. Da się z tym żyć :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Z mazaniem o Turnigy? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Z mazaniem o Turnigy? :shock: Jak to mówią i wielkiego lwa, w końcu hieny zjedzą... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Było "mażę o turnigy" A i tak brakuje jeszcze dwóch wielkich liter i przecinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Popełniłem błąd a tu taka fala krytyki.Mam tylko na usprawiedliwienie ,że jestem dysortografem i przeważnie mi się zdarza popełnić błąd choćbym nie wiem jak się starał :cry: Ps. Używam Mozilli i nie wiem dlaczego nie podkreśliło mi tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Trochę poczucia humoru nikt przecież na Ciebie nie najezdża.. A błędu nie podkreśliło bo słowo "mażę/mazać" w naszym języku także istnieje.. a intencji autora przeglądarka póki co nie odgaduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 heh... uwielbiam ludzi tłumaczących się dysleksją, dysgrafią, czy inną dysortografią :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Hmmm a ja mam dyskografię i to niejedną :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.