Jump to content

Osiągnięcie

toretto1995

Recommended Posts

W końcu mam aparaturę Turnigy 9x.Zakupiłem ją od luk-a-sz z forum .Jest to dla mnie bardzo wielkie osiągnięcie że ją w końcu mam..no to teraz tylko reszta sprzętu i w góręNawet nie wiecie jak ja się cieszę że ją mam.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Pogratulować! Cieszyłem się jak głupi kiedy w 2006 roku udało mi isę kupić za pieniądze z recyklingu używanego Flasha 5x system (dziś lata na nim moja dziewczyna) Służył mi przez 4 lata. A jak w listopadzie kupiłem Mx16s (a byłem wtedy na delegacji) to z kolegami z pokoju wypiliśmy za brak zakłóceń i duży zasięg :)

Ale jak jesteśmy przy osiągnięciach to i ja się może pochwalę..

W poprzedni wtorek, 15 marca pojechałem do Warszawy zdawać egzaminy na licencję szybowcową. Zdałem wszystkie 10 z wynikami :

-7 z nich na 100%

-2 z nich na 91.67 %

-1 na 95,83 % 8)

Popełniłem błąd a tu taka fala krytyki.Mam tylko na usprawiedliwienie ,że jestem dysortografem i przeważnie mi się zdarza popełnić błąd choćbym nie wiem jak się starał :cry:

Ps.

Używam Mozilli i nie wiem dlaczego nie podkreśliło mi tego.

Trochę poczucia humoru :) nikt przecież na Ciebie nie najezdża.. A błędu nie podkreśliło bo słowo "mażę/mazać" w naszym języku także istnieje.. a intencji autora przeglądarka póki co nie odgaduje.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.