false Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 madrian, teraz Twoja kolej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Pytanie nie tylko o samolot... Podaj nazwisko pilota, który właśnie pilotuje maszynę... Podpowiedź - pilot toczył własną wojnę... Tytuł filmu - Prywatna woja Murph'yego, a pilot to własnie Murphy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Twoja kolej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Przeoczyłem nazwę samolotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Grumman J2F Duck i pilotował go Peter O'Toole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 To może taka łatwizna; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 No ja tu właśnie spokojnie słucham Led Zeppelin a Ty mi tu z taką ładną E-4 wyskakujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 No ja tu właśnie spokojnie słucham Led Zeppelin a Ty mi tu z taką ładną E-4 wyskakujeszMa się to wyczucie no nie ?! :mrgreen: Tak dla ścisłości Zeppelin-Staaken E.4 czy to wersja '/" (czytaj: lamane) na 20 to już nie istotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho61 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 http://youtu.be/je4UGnTeNe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Krzycho61, to jest Słońeing wersja afrykańska, waga do lotu około 5 ton. Ciekawostką jest zamontowany na stałe sygnał ostrzegawczy z przodu samolotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Raczej nowość Embraera- E128 Jumbraer z dużą rurą do tankowania w powietrzu i klapami umieszczonymi bardzo blisko głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 false, zadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Jakoś cicho w temacie więc ciągnę dalej ale już pod trochę zmienionymi zasadami - fragment modelu: Jako, że to prościzna - jak zawsze - to do odgadniętego typu samolotu trzeba dodać - koniecznie - kiedy go wykonałem i jakim klejem kleiłem :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Do-217, klej prawdopodobnie Wamod z igłą lub pędzelkiem, zrobiony zapewne między 1964 a grudniem 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 No to może ja też się przyłączę Co to za maszyna..? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 MiG-35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 No to może ja też się przyłączę Co to za maszyna..? :mrgreen: Obrazek Samolot odrzutowy... maszyna latająca, z napędem działającym na zasadzie odrzutu gorących gazów... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Samolot odrzutowy... maszyna latająca, z napędem działającym na zasadzie odrzutu gorących gazów... :rotfl:... z reguły lata głośno i szybko oraz pali dużo paliwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROTON Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Jako że cisza w temacie pozwolę sobie zadać pytanie. Co to za egzotyczny samolot i na jaką okazję został zbudowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Obawiam się, że takiego cuda inżynierowie jeszcze nie wymyślili. Albo pozostał tylko pięknym projektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi