przemo330 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Tomek dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugas777 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Witam kolegów. Po 3 latach przerwy wróciłem do latania. Przejrzałem forum i mam pytanie: czy na ul.Brodzkiej faktycznie można obecnie polatać? I czy ktoś tam jutro sie wybiera? Mam jeden nowy model do ulotnienia- i zastanawiam sie czy na tej Brodziej jest w miarę gładki niski teren aby wystartować "nie z ręki"? Pozdrawiam wszystkich. Piotr. Koledzy jestem z Kamieńca Wrocławskiego (taka wioska za Wojnowem). Czy jest z okolic (okoliczne wioski lub północny-wschód Wrocławia chętny do wspólnego latania? Cześć kolego. Mieszkam po Twojej stronie Wrocławia. Po 3 latach wróciłem do hobby do latania. Jak najbardziej jestem chętny na wspólne latanie. Jak będziesz gotowy i mial czas prosze o info. Pozdrawiam. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wrocławianie gdzie latacie? Podjechałbym przynajmniej popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dzisiaj w Dobrzykowicach jest/była ESA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossimon Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dzisiaj w Dobrzykowicach jest/była ESAA jutro ? Ktoś, coś, gdzieś? Pogoda jak na jesień idealna Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Robert daj znać jak o czymś będziesz wiedział, nie mam tutaj nawet quada ale podjechać i pogadać mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWhite Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 WitamJako nowy niedoświadczony użytkownik quadcoptera szukam osób które są w stanie podpowiedzieć co nie co.Złożyć złożyłem ale utknąłem na PID-achTelepie jak po dobrej imprezie.CC3D prosty kontroler mówili...Na drugi dzień świąt wszystkie śmigła połamane bo opanować to maleństwo to nie takie proste. Myślałem że Syma X5 była trudna w opanowaniu... Ehhh Edit: Dodaję filmik na który widać te drgania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mylkus3 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Witam, Szukam miejsca we Wrocławiu lub w niedalekiej okolicy do latania elektrykami. Są tu jakieś miejsca gdzie regularnie spotykają się modelarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Treningowo to ul.Brodzka przy Imbirowej lub troche dalej tzw. Betony lub Smrodzka przy ul.Janowskiej naprzeciw oczyszczalni ścieków. W sobotę w Bierutowie są zawody ESA. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo330 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 W którym miejscu w Bierutowie odbędą się te zawody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mylkus3 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Treningowo to ul.Brodzka przy Imbirowej lub troche dalej tzw. Betony lub Smrodzka przy ul.Janowskiej naprzeciw oczyszczalni ścieków. W sobotę w Bierutowie są zawody ESA. Pozdrawiam Wojtek. Dziękuję. Na Brodzkiej można wystartować na kołach lekkim elektrykiem? Jaka jest tam trawka? Przy Janowskiej jaka jest nawierzchnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Zawody ESA dokładnie będą w Karwińcu.Tu masz link http://pfmrc.eu/index.php/topic/73258-zawody-air-combat-esa-v-bitwa-nad-bierut%C3%B3w-17032018/?do=findComment&comment=701203 O tej porze roku trawa raczej nie jest wysoka.Podobnie na Smrodzkiej.A na Betonach są ułozone pasy startowe z płyt betonowych. Trzeba samemu ocenić. Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Spokojnie znajdziesz miejsce do startu z kółek małym elektrykiem . Przez środek jest droga po której jeżdżą autami i są dwa szerokie ślady po kołach chłopaki spokojnie tam startują . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mylkus3 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Dzięki chłopaki. Jak naprawię swojego RWD-5 to przyjadę w któryś ładny dzień. Może tym razem oblot się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo330 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Podejrzewam że pogoda nie pozwoli na zawody k/Bierutowa , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Myślę,że się mylisz.Wymiękają tylko tasiemki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubesom Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Hej Gdzie można legalnie polatać szybowcem rc we wschodniej części Wrocławia? Znalazłem informacje, że kiedyś się latało koło złomowiska na ceglanej. Jest tam wzgórze (chyba teren rekultywacyjny) ale nie wiem czy można tam legalnie latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiak Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Cześć, osobiście już dawno tam nie byłem polatać, ale mój znajomy od czasu do czasu pojawia się tam z szybowcem. Nie ma zakazu przebywania na górze. Coponiektórzy amatorzy wyprowadzania psów oraz "off-roadu" wyjeżdżają na górę, ale słyszałem że tych policja lub ścigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatuson Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Panowie, gdzie we Wrocławiu można popatrzeć na latające modele? Są organizowane jakieś spotkania? Nie mam jeszcze swojego modelu, ale temat bardzo mnie zainteresował. Pozdrawiam, Tatuson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaza Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Podbijam temat - znajdzie się jakieś miejsce we wrocławiu gdzie można spotkać innych modelarzy i podpytać o kilka spraw na żywo przed pierwszymi lotami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi