utopia Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 za spamowali mi skrzynkę...... z tzw okazji ... no dobra już można przestać wypominać mi wiek... 8) są tacy co mają wiecej na karku i w głowie doświadczenia wiec ich się czepiajcie :devil: Chciałem tylko napisać że czasem się popsztykamy czasem ktoś się obrazi a nawet uzna za wroga i publicznie to oznajmi .. a tu proszę przysyła życzenia ..Tak ja wiem że chciał w dyplomatyczny sposób wbić szpile ze niby wapno się ze mnie zacznie sypać itd ale to miłe że w końcu i tak wszyscy mamy to samo hobby i nawet największy ogień kłótni gaśnie Więc najlepszego dla Wszystkich ..... ( dobra ostatni kielonek za wszystkich ani grama więcej ..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ...oj tam, oj tam... Wieku Ci, szczylu, wypominał nie będę, życzenia wszystkiego naj... ślę z całego serca, a co do wspomnianego dozownika, to w Wilczych Laskach mam nadzieję spożytkować... :wink: A i sam nie będę od macochy... Trenuj wątrobę... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 No Krzysiu pogratulować tej"'Czwóreczki z przodu" piękny wiek .Co niektórzy z nas, Karolku ! mogą pozazdrościć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Szczepan, ale co myśmy przeżyli, to Krzysiek nie żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ...Czterdzieści lat minęęęęęłooo jak jeden dzieeeeń.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Krzysiu - Mordo Ty nasza... :* :* :* Specjalnie dla Ciebie jeszcze raz, żebyś utrwalił sobie świadomość dźwigania czwartego krzyżyka :mrgreen: . Nie ma przebacz... :wink: http://www.youtube.com/watch?v=zdwl7iIk80g :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 ...zawsze mówię, że życie zaczyna się po pięćdziesiątce, a już na pewno po dwóch... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Jakoś umknęło mi to Twoje święto i teraz mi wstyd. Spóznione ale serdeczne; Dużo zdrowia i sił tak cirka do setki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Następny "KARWOWSKI" wow :mrgreen: nie gratuluje i nie życzę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 A, to i ja dołączę, choć spóźnione (Mea Culpa). 40-stka to jeszcze nie tragedia, to dopiero początek!! http://www.youtube.com/watch?v=I9kev9dYcdY Wszystkiego najlepszego i dużo uśmiechu! P.S. A wiesz co to w nomenklaturze młodziaków "wapno gaszone"?.. (Starzy pod prysznicem) I pamiętaj - pij mleko, będziesz duży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Mnie też umknęło :oops: , ale dołączam się z życzeniami do reszty kolegów Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz piniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No mi też jakoś umknęło. Piękny wiek. W końcu jesteś (jak mawia mój znajomy mechanik) porządnie dotarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 ale maupiszony ... a miało być o czyms innym .... zemszczę się :mrgreen: jeszcze tego lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 No dobra. Wracając do meritum czasami w człowieka coś wstępuje, potem już idzie za ciosem i tak powstaje konflikt. Refleksja przychodzi zawsze z czasem. Nawet największa zadra czasami ustępuje bo ... bo człowiek po pewnym czasie po prostu zapomina o co tak naprawdę poszło, albo dochodzi do wniosku, że przecież to błahostka była. (To oczywiście nie odnosi się do żon, te "cholery" to jak słonie pamięć mają i po 30 latach przy każdej okazji wypomną swoje. :mrgreen:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Podobno są trzy sposoby na dobry związek... 1- tak jest kochanie 2- dobrze kochanie 3- to moja wina kochanie nie dotarłem nawet do pierwszego a już myślę czasem za ile lat mogę być wolnym człowiekiem... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 nie dotarłem nawet do pierwszego a już myślę czasem za ile lat mogę być wolnym człowiekiem... :wink: Około ośmiu... chyba, że w afekcie, wtedy po trzech... :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi