darkarll Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ta , to czarne nieźle będzie bąbliło na słońcu Bizon tosz to profanacja , jak mogłeś mi to zrobić T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Bizon tosz to profanacja , jak mogłeś mi to zrobić T_T Co panie Darku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mi sie to malowanie nie podoba ale wazne zeby fajnie latal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Darku jak ja oklejam czarnym to nie ma prawa nic bąblić na słońcu.... Pawle wiem ze malowanie mogło by byc lepsze ale przypomne Ci raz jeszcze ze zadne nie ma szans przebic malowania Twojego MXa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bizon tosz to profanacja , jak mogłeś mi to zrobić T_T Co panie Darku? Jakie malowanie On po prostu obdarł moją byłą Extre ze skóry i teraz jej kości widać :rotfl: a bąbelki na czarnym pooglądamy wkrótce w Radawcu :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 :) dowalil kocioł garnkowi Kiedy wpadasz do Radawca sie powygłupiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bizon3D, Jak masz zainstalowany zbiornik paliwa? i jaki ogólnie masz zbiornik ? Bo kurde u mnie nie ma miejsca dużo i musze bokiem go instalować :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nie rozumiem po co bokiem go instalowac ? Przeciez tam jest tyle miejsca... Jak Ci faktycznie za malo chociaz nie wiem jak to mozliwe to niech wystaje za krawedz drugiej wregi... U mnie jest cos kolo 220ml i po locie 9 min zostaje polowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszczech Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Bizon, a skąd Ty to wiesz jak tylko raz latałeś tym modelem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Hm, a to po jednym locie nie można wiedzieć że w zbiorniku została połowa paliwa?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 A jakby tak zapakować silnik elektryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Widzisz Krzysiek jak to Kuba Ci logicznie wytlumaczyl. Proste jak drut... Electro z niego nie zrobie bo kasy brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Małą aktualizacja: -waga bez serwa na gaz, popychaczy, kółek, zapłonu i pakietu 2600g. Na zdjęciach brak kapci, które dostałem gratis od Krisa Dokleję jeszcze troszkę ozdóbek, pomaluję owiewki i można latać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 To kiedy oblot i gdzie? Jak na lotnisku w Rudnikach, to przyjade popatrzeć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Oblot pewnie na początku wakacji w Rudnikach. Brak mi serwa na gaz, zapomniałem nabyć jak ostatni raz zamawiałem w HC a teraz dolar wysoko stoi więc troszkę odczekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Extra OBLATANA !!!! a było to dosyc spontanicznie.... niby planowałem to od tygodnia ale dziś budzac sie zniechęciła mnie pogoda... po paru godzinach wgapiania sie w model sprawdzenia wszystkiego, czy aku nalaowane czy wszystko podokrecane itp. pogoda sie poprawila, czarne chmury przeszły, wiec tutaj spontan : -Tato, jedziemy latać a więc o godzinie 16:30 wyruszyliśmy na lotnisko do Krzywej po sprawdzeniu doświadczalnie SC uznalem ze mozna zatankowac i podlaczyc zasilanie po napojeniu potworka nadszedł czas na trawienie życiodajnego nektaru jakim jest metanolek a wiec rozrusznik , rzażenie i heja... zaskoczyla odrazu sprawdzam stery, wszystko ok zakladam smycz z nadajnikiem, ale cos tu nie tak... słońce ***... daje mi po oczach... więc okularki :faja: podkołowałem sobie troche i myśle ze kiedys musi w koncu poleciec... i jazda w gore... i pion ( musze delikatnie zmienic smiglo) extra rozpedza sie pieknie, mialem za bardzo tylni SC ale po oddaniu drążka leciała prosto kilka pętli, beczek, żyletki , plecki na pełnej predkosci lądowanie - pięknie, jak po sznurku za drugim uszkodzilem wręge podwozia, bo za wczesnie wyhamowalem , ale juz sie klei:) wnioski: zeby zyskac troche ciagu musze dokladnie wyregulowac silnik i zmienic smiglo, pokombinowac ze sc ... czyli przeniesc cos na przod niestety fotek nie mam ale filmik będzie za tydzień droche danych: Extra z planow forum silniczek : asp 75AII 12,5ccm smiglo turnigy drewniane 15x6 ale chyba zmienie na 14x6 narazie serwo na gazie: hs-81 serwa na lotkach hs 422 serwa na wysokosci i kierunki Power HD 6,5KG zasilanie : li pol 2300 2s i megabec 8 ciąg dalszy za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 więc okularki :faja: jaki kozak a gdzie film ja sie pytam, no gdzie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Noooooo Gratulacje , model lata bardzo poprawnie , "będzie Pan zadowolony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Kwasiu, ostatecznie wsadziłeś tam benzyne :?: Jaka wyszła końcowa waga RTF :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 tak siedzi tam benzyna, wagę masz w moim poście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.