Skocz do zawartości

Jakiej muzyki teraz słuchasz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gustuję w muzyce filmowej. Muzyki Hansa Zimmera, Klausa Badelta, Jamesa Hornera mógłby słuchać non stop. Cała orkiestra w moim pokoju, dynamizm, łagodność, feria dźwięków.

To tak na szybko:

Opublikowano

Wszystkie utwory Nightwish, Matisyahu, sporo ogólnie ale głównie Reggae,rock i metal.

I jeszcze trochę utworów Davida Garrett'a, ostatnio spodobał mi się szczególnie ten kawałek:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=y2YibV3xgM8

Opublikowano

ode mnie propozycja na senne jesienne wieczory

a jak w ten senny jesienny wieczorek ktoś z Was (pełnoletnich) chwyci za kufelek... to ;)

Opublikowano

Dobreeeeeeeeeeeeeee Dołączona grafika

Takie numery też bywają w użyciu - kiedy potrzebny jest mi mocny kop na przepędzenie śpiączki :mrgreen: .

Częściej jednak korzystam z tej bardziej lirycznej części Jego twórczości, bo za kółkiem straszny ze mnie nerwus :oops: i raczej mi potrzeba czegoś, co obniży ciśnienie w żyłach i spowolni akcję serca :devil: .

Kiedy Moore już błaga o chwilę odpoczynku to sobie dla odmiany zapodaję do posłuchania Dire Straits, Dżem, Lombard, Perfect, Roxette, Smokie, a i Chris Rea często bywa wywoływany do występu.

Może być to uznane za zboczenie :wink: , ale niekiedy mam znów nastrój do posłuchania czegoś z muzyki poważnej - Vivaldi, Mozart, Bach, Czajkowski i wielu innych Twórców... :roll:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.