skidan Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Świetna impreza, pogoda dopisała mimo, że wiatr nas nie rozpieszczał przez co było strasznie dużo stref, a nawet dyskwalifikacji. Z Bolesławca najlepiej wypadł najmłodszy zawodnik, dostał się do finału WW2 :jupi: Kamyczek, zbieraj ekipę z Jeleniej Góry (pełnego busa) do Radomia i zmierzycie się z eskadrą Kraków.
FRED1964 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Witam ponownie :-) Mamy już pierwsze zdjęcia z naszej imprezy dzięki Hubertowi, poniżej link https://picasaweb.google.com/112944951570554197136/KM04092011ESABeChatow#
mirolek Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Na spotkanie z całą Eskadrą zapraszamy do Krakowa 1.10.2001r :-) Słowa uznania dla wszystkich zawodników zmagajacych się z wiatrem w Bełchatowie - takiej ilości stref nie pamietam i sam się jednej nie ustrzegłem :lol2: Podziekowania dla organizatorów a wnioski z problematycznego liczeniem wyników niech zaprocentują za rok na imprezie, która mam nadziję na stałe zagości w kalendarzu zawodów ESA. ms
Ellipsis Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Miło było znów powalczyć w Waszym gronie, dzięki za wspólnie spędzony czas i do zobaczenia wkrótce na kolejnych zawodach
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 "super team" to nie tylko super wyniki na każdych zawodach. Zapraszamy na grilla i wspólne latanie w Krakowie :mrgreen: Pytałem się kolegi o wyniki TEAMU bo tak się odgrażaliście że wszystkich pokonacie a pokonał was wiatr i ... Chciałbym przeczytać proste stwierdzenie ilu wystartowało z Krakowa ilu ukończyło zawody i na jakich miejscach.
dobiecki Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Dziękuje Wam za słowa pocieszenia, przepraszam za zgrzyt z wynikami. Tabele wyników zamieszczę jak się trochę obrobię w pracy, czyli wieczorem.
Wodzu 7 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Witam.Miło było ponownie spotkać się z Wami tak na ziemi jak i w powietrzu.Atmosfera i pogoda na zawodach wspaniała,a silny wiatr na starcie prosto w twarz mam nadzieję zweryfikował poglądy co niektórych,że latanie ESA na zawodach "to takie łatwe i proste". Priorytetem jest bezpieczeństwo zawodników,a dopiero potem ciecie tasiemek.Dlatego też stanowisko sędziego liniowego jest tak ważne i odpowiedzialne.Ma On być przede wszystkim słyszany,zarówno na linii startu jak i na parkingu zawodników i widzów.Co do programu komputerowego,to myślę,że Przemek Japim wprowadzi niezbędne poprawki,abyśmy nie poznawali trzykrotnej listy finalistów II WŚ i to za każdym razem w innym składzie :jupi: Wyniki pokazały,że "na wojnie "giną także największe ASY :devil: .Wielki szacun dla Aliny Miszczyk za zajęcie 9-tego m-ca,ja miałem 11.Od wczoraj mówię do Niej Pani Alino,że o mężu Marianie nie wspomnę :rotfl: Pozdrawiam Wojtek.
Viader Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Jako rodzynek z Jeleniej Góry dziękuję wszystkim za świetną zabawę 5 miejsce+całe modele=nie jest źle No i mam nadzieję, że spotkamy się w sobotę w Radomiu
mirolek Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 ilu wystartowało z Krakowa ilu ukończyło zawody i na jakich miejscach. Wystartowało 7 i siedmiu je ukończyło a jakie zajęli miejsca i jak to wygląda na tle innych eskadr to się okaże po ostatecznej prezentacji listy wyników. ms
pacek Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 a ilu zawodników było w sumie :?: padł rekord :idea:
skidan Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 a ilu zawodników było w sumie padł rekord zdecydowanie więcej niż w DOROSŁYM COMBACIE, jeśli mogę oczywiście porównać ESA do COMBATU
dobiecki Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Zapisanych było 42, startowało 40 Co do wyników... niebawem zamieszczone zostaną skany list które wczoraj wisiały na tablicy jako obowiązujące, a ja zobowiązuje siebie wszystko jeszcze raz przeliczyć.
pacek Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 zdecydowanie więcej niż w DOROSŁYM COMBACIE, jeśli mogę oczywiście porównać ESA do COMBATU a złośliwy :ble: ,:mrgreen: ale tym razem chodziło mi o rekord ESOWY z 11.11.2010 z GK startujących 41 :ble: :mrgreen: jak przestaniesz się pieścić i zasilisz szeregi DOROSŁEGO COMBATU to będzie nas więcej. :rotfl: tak jak w życiu kiedyś trzeba opuścić przedszkole i pójść do szkoły (zresztą od przyszłego roku już 6-cio latki idą do szkoły)
TooM Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Zawody można zaliczyć do udanych .Kaski się przydały,niestety niektóre osoby myślą że strefę to kara za coś,a jest to SPOSÓB na poprawę bezpieczeństwa. W domu to mam przerąbane bo moja mistrzyni nie bierze pod uwagę że w WWI startowałem pożyczonym modelem SE-5A,na dokładkę na nie swoim mode. Tu wielkie podziękowania dla Tomka(jako współorganizator nie poleciał w końcu w WWI) ,zachował się jak rasowy kombaciarz, pożyczył mi spontanicznie swój model + nadajnik. W dorosłym kombacie jest to częste ale w ESA chyba pierwszy raz się zdarzyło, że ktoś oddał swój model koledze z nie swojej eskadry . Atmosfera była wyśmienita ,poznaliśmy nowych ludzi(pozdrowienia dla Płocka),pojedliśmy grochówkę ,pokleiliśmy modele a niektórzy czapki. P.S. Alina zamówiła dzisiaj następnego WWI. Czas zarabiać pieniądze ,bo mi pozabiera moją spalinę.
FRED1964 Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 poniżej zamieszczam link do wyników z Bełchatowa. http://www.odlot.com.pl/AircombatBTow2/Tabelki.pdf
dobiecki Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 Policzyłem punkty " na piechotę" zgadza się wszystko, tylko na tabelce są zamienione rundy 2 z 3. Jutro sprawdzę I WW bo dzisiaj to już nie dam rady. Wnioski na przyszłość: - zapisywać na karcie startowej zdobyte punkty - po każdej rundzie wydrukować wyniki Karty startowe mam i mogę udostępnić. I najważniejsze BARDZO DZIĘKUJEMY DANIELOWI I KAROLOWI oraz innym którzy nam pomogli ogarnąć ten chaos, a wszystkim zawodnikom za cierpliwość.
Olorin Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Cześć! Dzięki wszystkim za udane zawody Grochóweczka pierwsza klasa! Atmosfera jak zwykle na zawodach, fantastyczna. Mimo lekkich podmuchów wiatru udało się Nam polatać. Do zobaczenia "następną razą".
mirolek Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Zauważyłem w wynikach mały paradoks .... dwie osoby które nie latały mają lepszą pozycję w klasyfikacji ostatecznej niż startujący :rotfl: ms
dobiecki Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 Można by pomyśleć , że ci z minusem latali do tyłu :rotfl:
sebamor Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Tutaj zdjęcie z rozpoczęcia zawodów: A tutaj jeszcze zdjęcie naszej Eskadry:
Rekomendowane odpowiedzi