Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ...Sławekmod, skoro byłeś modem to czemu nie masz wytrzymałych nerwów? Powinieneś mimo wszystkiego nie obrażać i pomóc, lub przynajmniej ignorować.... :wink: Narazie to Janeczek odzywa się w sposób chamski, bezczelny i z pozycji wszechmocnego. Byłem tu łacznie ponad dwa lata moderatorem, poświęciłem mnóstwo swojego czasu na tropienie niejednego idioty wyzywającego, grożącego itp itd. Janeczek był proszony o uzupełnienie profilu już prawie dwa lata temu. Nie myśl że zapomniał o tym , specjalnie tego nie zrobił. Mało mnie to interesuje w tej chwili ale nie pozwolę sobie na takie teksty w moim kierunku, niech serwuje je żonie lub swoim znajomym. Na pewno nie zaliczam tego człowieka do swoich znajomych ani kolegów więc używając jego słownictwa " niech się ode mnie odczepi wreszcie" Jesteś na forum od niedawna więc chyba nie znasz całej sprawy a ja jej nie mam zamiaru opisywać po raz setny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz3m0 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Tak masz racje od niedawna, ale od niedawna mam konto, ale już parę razy dłużej przeglądam to forum, a o innych forach nie mówiąc, i widzę że to zwyczajna kłótnia spowodowana warnami. Janeczek to prawda że wpisywałeś wiek w odpowiednie miejsce, klikałeś wyślij i nic tak? To poproś ładnie np. Marcina by ci spróbował ustawić wiek w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Powiem tak, jak ja miałem problem z avatarem to odrazu napisałem do admina. Różnica pomiędzy mną a w/w osobą jest taka że ja chciałem a ta osoba nie. Tak jak napisałem wcześniej, nie interesuje mnie czy ma rok czy milion ale na jakieś gów...ne oskarżenia sobie nie pozwolę. Ja mam profil jak trzeba i nikt mi głowy nie zawraca pierdołami typu wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Przemku, a kto tobie avatar wstawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Przemku, a kto tobie avatar wstawi? ...mogę koledze zrobić zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 jeżeli się mylę, to mnie poprawcie To pole pojawiło się niedawno i pozostaje puste, dopóki się go nie wypełni podczas edycji profilu. Potem już zostaje zapamiętane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ...Sławekmod, skoro byłeś modem to czemu nie masz wytrzymałych nerwów? Powinieneś mimo wszystkiego nie obrażać i pomóc, lub przynajmniej ignorować.... :wink: Narazie to Janeczek odzywa się w sposób chamski, bezczelny, poświęciłem mnóstwo swojego czasu na tropienie niejednego idioty ....na takie teksty w moim kierunku, niech serwuje je żonie ... ...mojej zony do tego nie mieszaj -ona nie zna sie na modelarstwie ... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Janeczek to prawda że wpisywałeś wiek w odpowiednie miejsce, klikałeś wyślij i nic tak? To poproś ładnie np. Marcina by ci spróbował ustawić wiek w profilu. ...oczywiscie ze robilem tak jak piszesz , jak i wg.instrukcji Jary14 (pisalem juz o tym)...pozatym wpisuje Haslo ktore kiedys wpisalem i tez nie "chyta" ... Marcina tez prosilem -moze Admin cos pomoze ? Slawek ...puszczaja ci jednak nerwy !i to tak jak poprzednimi razami ,kiedy karciles mlody narybek modelarzy a ja ich bronilem jak ...jak ,no nich ci bedzie -Robin Hood ...chociaz Robin dodatkowo rozdawal pieniadze a ja bylem tylko "likwidatorem pochopnych krawatow"... Juz twoj stosunek do tych mlodych ludzi (..."idiotow"...) pokazuje jakim jestes czlowiekiem -JA NIGDY nie uzylem obrazliwego chamskiego,bezczelnego slowa tak jak ty ...nie czepialem sie twojego wieku, zony , znajomych itd... Chlopie ,boje sie o Ciebie ,ze z takiego blahego powodu jak moj avatar zrobisz sie coraz bardziej nerwowy wrecz arogancki co moze wplynac niekorzystnie na Twoje wyniki w modelarstwie... :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Mógłbyś edytować swoje posty, zamiast pisać jeden pod drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ...moglbym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Janeczek - pusc mi na PW haslo do konta oraz datę urodzin. Spróbuję je ustawić. Będziesz mial 'niezależną' opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Marcina tez prosilem -moze Admin cos pomoze ?Znów miałeś ten sen ? Może pora iść do psychologa i o tym porozmawiać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 -Marcin -dzieki za pomoc ...oczywiscie dane" puscilem" - Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 To jak ty się logujesz, masz zapamiętane hasało w przeglądarce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Sporo osob tak robi - miedzy innymi ja :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Znów miałeś ten sen ? Może pora iść do psychologa i o tym porozmawiać ? sluchaj meteorku- po pierwsze ; odczepl sie ...po drugie -zmazuj mi lepiej ten krawat bo Marcin wstawil mi ten wiek,z ktorym ty nie wiedziales (jako moderator ! ) co zrobic ! mimo ze podawalem date i wiek "55" ...zrezygnuj lepiej z tego moderatora jezeli masz ludzi obrazac Takie super Forum nie powinno miec 19-latkow moderatorow ktorzy w sobie maja tylko zlosc i nienawisc - wiesz do kogo pojsc z takimi symptomami ? no wiesz bo sam o tym piszesz ... :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Sporo osob tak robi - miedzy innymi ja :roll:Nie piszę, że to źle?Zainstaluj program sand boy revelation http://www.softpedia.com/get/Security/Password-Managers-Generators/SnadBoy-s-Revelation.shtml ten program potrafi "podejrzeć" hasła ukryte pod gwiazdkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 sluchaj meteorku- po pierwsze ; odczepl sie ...po drugie -zmazuj mi lepiej ten krawat bo Marcin wstawil mi ten wiek,z ktorym ty nie wiedziales (jako moderator ! ) co zrobic ! mimo ze podawalem date i wiek "55" ...zrezygnuj lepiej z tego moderatora jezeli masz ludzi obrazac Takie super Forum nie powinno miec 19-latkow moderatorow ktorzy w sobie maja tylko zlosc i nienawisc - wiesz do kogo pojsc z takimi symptomami ? no wiesz bo sam o tym piszesz ... :faja: Pogrążasz się, a Twój wiek nie gra tu żadnej roli - brak szacunku dla drugiego człowieka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Sporo osob tak robi - miedzy innymi ja :roll:Nie piszę, że to źle?Zainstaluj program sand boy revelation http://www.softpedia.com/get/Security/Password-Managers-Generators/SnadBoy-s-Revelation.shtml ten program potrafi "podejrzeć" hasła ukryte pod gwiazdkami. Jak się używa Firefoxa to nawet jest to w ustawieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 sluchaj meteorku- po pierwsze ; odczepl sie ...po drugie -zmazuj mi lepiej ten krawat bo Marcin wstawil mi ten wiek,z ktorym ty nie wiedziales (jako moderator ! ) co zrobic ! mimo ze podawalem date i wiek "55"Pisałem Ci że nie mam uprawnień, no ale przecież wiesz lepiej. A date i wiek to chyba pisałeś - mazakiem na ścianie. A krawat to mogę Ci jedynie wydłużyć za takie zachowania i odzywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi