rabbitlkr Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Jako, że ponoć nie samą benzyną człowiek żyje postanowiłem sprawić sobie elektryka na jesienne popołudnia. Długo się nie namyślając zanabyłem droga kupna artexową Katankę. Tak oto na razie prezentuje się pod sufitem, myślę, że w przyszłym tygodniu zabiorę ją na spacer;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 moja moze jutro sie wybierze - na swoj pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uve Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam Zastanawiam się nad wyborem silnika, waga modelu do lotu około 1300gr. Który z poniżej listy wybrać ? Zależy mi na dużej mocy przy stosunkowo normalnym poborze prądu. Model wyposażony będzie w pakiet 4s. http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=149_152&products_id=2986 http://www.rcskorpion.pl/product_info.php?cPath=149_152&products_id=5526 http://www.nastik.pl/dualsky-xm3542ca7-brak-p-1580.html http://www.nastik.pl/dualsky-xm3548ca6-p-1581.html P.S. Czy silnik o obrotach 700/V może by zasilany pakietem 4S, czy to troszkę za mało ? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 uve, Pszepraszam że się wtrocę, ale nie lepiej i taniej by było wsadzić jakiegoś turningy albo coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekRC Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 uve, Pszepraszam że się wtrocę, ale nie lepiej i taniej by było wsadzić jakiegoś turningy albo coś w tym stylu? :rotfl: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 W weekend Pawlik latal troche Katanka Artexowa, chyba po raz pierwszy widzialem jego model w akcji i musze powiedziec ze jest rewelka! Lata swietnie po prostej i 3D, a odwrocony harrier to poezja, zero bujania! Widac ze model dobrze zlozony! Pawlik powiedzial ze jak bede grzeczny i dam mu lizaka to da mi polatac! Chyba w konu i ja bede musial sobie sprawic tego malego latacza! Teraz w takim razie czas na fotki: PS: czy Wam rowniez podoba sie ta emotka? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops::oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 To jeszcze 5 fotek autorstwa mojej siostry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Chyba coś źle poskładałeś ,bo lata tylko na plecach. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Normalnie też lata ;] Ale na pleckach jakoś mi się lepiej fruwało wczoraj, były idealne warunki to sobie trenowałem odwrócone harrierki Poza tym co to za zabawa latać normalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 2-takta się pozbyłem, a model został. mam pytanie odnośnie takiego zestawu do Katany: - http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4909 - http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7340 - http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10346 - jaki pakiet??? mam Turnigy 2200mAh 3s 20/30C (44/66A) - mało??? model wyjdzie w granicach 1,5kg do lotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Do Ali1983 . Wyposażenie może być ale przy zasilaniu 4S LiPo . No i do regulatora potrzebny Ci jeszcze BEC zewnętrzny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 No i do regulatora potrzebny Ci jeszcze BEC zewnętrzny takie coś?: http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10312&Product_Name=Turnigy_5A_%288-26v%29_SBEC_for_Lipo_ albo zasilanie odbiornika z pakietu ni-mh. serwa mógłbym dać standardy hiteca 322hd - w 1,6kg bym się zmieścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 serwa standard przy oryginalnym polozeniu pod sterem wysokosci to sredni pomysl, bedziesz musial dolozyc masy w dziobie z powodu polozenia srodka ciezkosci, ja uzylem Hitec HS 82 MG a i tak trzeba bylo dokladac olow pod mocowanie silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 serwa są przed sterem wysokości w ostatnim wyażurowaniu. na spalinie nie dokładałem ani grama ołowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukeroger Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 wlasnie... a w elektryku bedziesz mial lzejszy nos wiec o ile to mozliwe nie dokladaj masy na ogonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Tak o taki BEC chodzi . Serwa standard nie są potrzebne , to tylko dodatkowy ciężar. Ja latałem na Hs 81 i nigdy nie miałem problemów . Z tym lekkim nosem to bym zaczekał , bo pakiet 4S swoje waży . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.