Gość Kamyczek_RC Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 6m/s Karol to będzię w przerwach między 12m/s ktore będzie przez 75% czasu lotnego . Juz dziś wiało nam 8m/s a jutro ma być mocniej ...
ECO400 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 http://new.meteo.pl/um/metco/mgram_pict.php?ntype=0u&fdate=2011120300&row=430&col=184&lang=pl
chaosmaker Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 I jak się okazało nie wiało aż tak bardzo - do poludnia to był taki zefirek potem powiewalo na moje oko max do 6m/s . W każdym razie zdaje się że niewielu to przeszkadzało a niesamowita pogoda jak na grudzień dodawała animuszu !
Piotrek B Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 No i wyszło bardzo pięknie. Dzięki Organizatorom za super sprawne przeprowadzenie imprezy! Dzięki zamawiającemu pogodę! Dzięki wszystkim Zawodnikom za towarzystwo i dobrą atmosferę. Gratulacje dla zwycięzców! Pozdrawiam i do następnego razu!
marek rokowski Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 podziękowania dla SZEFA (tego z góry) za niegrudniowa pogode Aniołom Stóżom za opieke a organizatorom i uczesnikom za super spotkanie i zabawę! było extra! vive la ESA!
chaosmaker Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Bardzo dobrze spisał sie system kolejności startów zawodników - a najbardziej podobało mi sie to że taka duża grupa ludzi potrafiła się zmobilizować i bardzo sprawnie przeprowdzać kolejne starty - brawo organizator !!!!!!!
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Impreza była super , moje podziękowania za świetną zabawę kieruję do: Wszystkich zawodników ,którzy nie przestraszyli się wiatru i pogody . Organizatorów i sponsora za super nagrody i sprawne przeprowadzenie imprezy. Koła gospodyń wiejskich za bigos i słodki poczęstunek Gorące podziękowania kieruję do naszych sponsorów: Gminiy Jeżów Sudecki i firmiy Modele Max za wspieranie naszej eskadry Naspidowanych Jelonków . Na koniec podziękowania dla Marka za SPITFIRE ,który rewelacyjnie lata i szybuje jak prawdziwy szybowiec oraz "dawcę organów" w postaci wysłużonego Spada XIII. Muszę też podziękować Meteorowi za przyklejenie podwozia WW1
pelikan1500 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Było S U P E R !!! D.J dawaj jakieś FOTKI !
grzegorz12 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Byłem po raz pierwszy na zawodach ,jako obserwator ,wiem że przyszłym roku jak nic niestanie ..... ,to wezmę udział w pucharze .Miałem doskonałą okazję zobaczyć od ''kuchni'' jak to wygląda ,a nie tylko przeczytany regulamin.Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i organizatorów za wspaniały spędzony czas . A zwłaszcza za przygarnięcie mnie przez eskadrę Kraków. DLA TYCH CO NIE BYLI ,tak to wyglądało'' moimi oczyma'' http://www.youtube.com/watch?v=LZn65LA2w90&feature=player_embedded
ECO400 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Co prawda ja raczej fotek nie robiłem ale zmontowałem film z zawodów + całe podsumowanie z rozdaniem nagród
sebamor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Co prawda ja raczej fotek nie robiłem ale zmontowałem film z zawodów + całe podsumowanie z rozdaniem nagród Nie działa
Dj. Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Fajna relacja Dawid :jupi: Było S U P E R !!! D.J dawaj jakieś FOTKI ! Już sa,ale musze poczekac aż sie łacze usprawni to wstawie na picasa :cry:
Viader Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Świetna impreza!! Panie i Panowie, dzięki za ten wspólnie przelatany sezon ESA i do zobaczenia na wiosnę. Już nie mogę się doczekać
mirolek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dziękuję organizatorom i wszystkim zawodnikom za kolejne bardzo udane i sprawnie rozegrane zawody :-) Świetna atmosfera zawodów oraz bardzo sympatyczne i uroczyste podsumowanie całego roku. Cieszy popularyzacja ESA i fakt klasyfikacji aż 109 zawodników w Pucharze Polski. Mam nadzieję, że kolejny sezon będzie równie emocjonujący a czekając na jego rozpoczęcie do pierwszego dnia wiosny, Eskadra Kraków świętować będzie sukces w obu kategoriach. ms
Dj. Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tu moja mała fotorelacja... https://picasaweb.google.com/Djarek62/ESASEDZICE3122011?authkey=Gv1sRgCNjaoZ_jl6uYfA
samolocik Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Co prawda ja raczej fotek nie robiłem ale zmontowałem film z zawodów + całe podsumowanie z rozdaniem nagród Dawid - wyznaczasz nowy standard w relacji z zawodów 8) dzięki Twojej relacji chociaż mnie nie było mogłem poczuć ich atmosferę Liczymy na tak dobre relacje w przyszłym sezonie. Jarek, zdjęcia jak zwykle wspaniałe. Również duże dzięki :mrgreen: Kamil - duże gratulacje za zdobycie I miejsca w tych zawodach!
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dziękuję i cieszę się z tego zwycięztwa tym bardziej ,że na zawodach stawiła się tak duża liczba zawodników i praktycznie cała czołówka tej dyscypliny modelarstwa . W tym roku debiutowałem w ESA i zawodach pucharowych . Pierwsze moje zawody to Bitwa o Kraków a Mikołajkowe zawody ESA o puchar Wójta gminy Zawonia ,to mój 2 występ. Na moją wygraną pracowała cała eskadra i to zwycięztwo jest po części każdego z nas ,szczególnie dziękuję Rafiemu za zarazę o nazwie ESA którą mi zaszczepił , oraz całej eskadrze "Naspidowanych Jelonków" dziękuję koledzy za wspólne treningi i walkę do ostatniego akumulatora
meteor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja również chciałbym podziękować za udane zawody, przede wszystkim za sprawną organizację która pozwoliła skończyć loty przez zmierzchem Gratuluję Kamyczku, mam nadzieję że na kolejnych zawodach odetnę Ci ogonek :mrgreen: Mam nadzieję że spotkamy się znów na wiosnę na kolejnych zawodach i że liczba zawodników będzie wzrastała.
ECO400 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 samolocik, mam na imię Dawid :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi