Gość awiatik sosno Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 I już jesteśmy w domciu. Jaka nawałnica nas spotkała po drodze, tosz to szok. Nic tylko deszcz i błyski. Wiecej napisze za dłuższą chwilę, teraz zdjęcia z karty wrzucić na kompa. Ale było EKSTRA!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klif5 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Co tam nawałnica to Pan PIkuś. Ja w czasie powrotu spotkałem sarenkę .Ale bolało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bynek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Panowie, a gdzie będą wrzucone filmiki z tego quadro, który latał na pikniku? Całe szczęście, że pogoda z Koszalina nie przyszła do Szczecinka bo byśmy pływali kajakami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dotarliśmy do domu cali szczęśliwi pozdrawiamy wszystkich uczestników pikniku i szczególne podziękowania dla organizatora Piotrze czapki z głów do miłego zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Już też w domku także pozdrawiam wszystkich uczestników!!! do zobaczenia !! jutro postaram sie zmontowac filmik a mam tego okolo 2h:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Z pogodą to nam się udało. Zdjęcia zrobione dzisiaj o 18.30. W ciągu dnia to tylko pomżyło. Ok 17-tej zaczęło lać ponad godzinę i strzelać piorunami po okolicy. Zostały takie kałuże na pasie. Na drugim zdjęciu postać w pomarańczowej kamizelce to Piotrek Pindral podczas końcowego przeglądu terenu po naszej obecności. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Też wróciliśmy w całości. Było naprawdę bardzo fajnie, poznałem nowych kolesiów no i oczywiście nowe koleżanki. Piotrek naprawdę gratulacje i oby tak dalej (kolejny rekord , na liście było ponad 100). _________________ Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Ja też dojechałem do domu szczęśliwie,zdążyłem się rozpakować jak przyszła burza,mieliśmy szczęście do pogody na pikniku. Podziękowania dla Piotra i jego pomocników za organizację BYŁO SUPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Na pikniku zrobiłem tylko kilka zdjęć. Atmosfera była tak wspaniała że zapomniałem o aparacie. Te poniżej są autorstwa mojej żony. Ekipa RC Klubu Złotów. Pierwsza trójka konkursu na celność lądowania, min. nasz klubowy kolega Sławek. A tutaj wyróżnieni w konkursie ,,nocnych świetlików,, Pierwsza trójka klasy Kombat. Były jeszcze nagrody dla najmłodszego pilota oraz inne wyróżnienia. Może ktoś z kolegów je zamieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Cześć! Pierwszy raz uczestniczyłem w tym pikniku, muszę powiedzieć, że to była rewelacja. Wspaniała atmosfera i ludzie. Piękne modele oraz loty. Krótką relację pod kątem kombatowym zamieściłem na forum ACES oto link: http://www.aircombat.pl/ACES/forum/viewtopic.php?p=7225#7225 Muszę powiedzieć, że na kolejną edycję a mam nadzieje taka będzie buduję jakiegoś OLD Timera. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za świetną zabawę, do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam, na początku wielkie podziękowania dla Piotra i wszystkich Jego pomocników dzieki którym piknik się odbył. Atmosfera była super, a kto nie był niech żałuje ! Piotrze jesteś WIELKI, prosimy o jeszcze w przyszłym roku ! Dziękuję również Julce, córci Bartka i Magdy, która bawiła się z moją córą Alą i dzięki temu mogłem troche polatać! Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję do zobaczenia za rok! Dołączam parę fotek które zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jaka panuje atmosfera na pikniku świadczy fakt że zapomniałem o swoim combacie zostawiłem go na polu startów kiedy udałem się po konkurencji na spoczynek i rzuciłem w wir rozmów towarzyskich jak człowiek nie widzi się przez rok z kolegami to zapomina o Bożym świecie i gada gada i gada nie wspomnę o tradycyjnej proszonej kolacji u pana Zbyszka z Kamienia Pomorskiego przygotowaną przez jego wspaniałą małżonkę za co dziękuję serdecznie mógłbym przytraczać mnustwo przykładów serdeczności jaką sobie okazują zlotowicze jeszcze raz pozdrawiam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Tak na szybko bez retuszu http://www.youtube.com/watch?v=35IvgOkQvJI http://www.youtube.com/watch?v=HsHXp9cSrdo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1993i Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 http://www.gawex.pl/wiadomosci/informacje_wideo/867 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Serdeczne podziękowania za zorganizowanie kolejnego zlotu wicherków dla Piotrka Pindrala i dla wszystkich którzy zajmowali się organizacją i sędziowaniem. Impreza urosła do sporego rozmiaru i tutaj nasz podziw i pokłony, że udało się ją zorganizować! Po tej imprezie dostajemy kolejnego pozytywnego kopa do realizacji nowych projektów. Dodaję kilka fotek, chociaż działo się tyle, że bardzo mało czasu było na pstrykanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert12160 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 http://www.gawex.pl/...macje_wideo/867 Wrzuciłem na YT dla przyszłych pokoleń. http-~~-//youtu.be/-ILARa3jdCQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 I ja się w kadr załapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Piękne zdjęcia! Żałuje że mnie nie było... Aż serce pęka... To pierwsze zdjęcie Spita ze łożonym podwoziem.. Tak pięknego zdjęcia jeszcze nie widziałem! A teraz z innej beczki. Prosiłbym o kontakt do osoby która na pikniku była z Mustangiem (zdjęcie 017a.jpg z posty @bynka) Z góry dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkfly Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Witam, Jest pierwszy film z pokładu quada, który filmował rozpoczęcie pikniku http://www.youtube.com/watch?v=kBUVf6CEwjs&feature=plcp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi