instruktor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Normalnie żal d.... sciska przeczytałem wątek od początku :) mam nadzieję że w tym roku wymyślimy jakieś wspólne polatanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Szczepan 1 Maja to już tradycja w Michałkowie więc na pewno będziemy, ale może pogoda będzie pozwalała to i wcześniej chętnie wpadniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strix3 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 W związku , że zostałem szczęśliwym posiadaczem tego pięknego szybowca to tak jak Wojtek napisał - jednemu przygoda się zakończyła a drugiemu rozpoczyna.Co można powiedzieć Minimoa jest piękna i od zawsze mi się podobała, a że wymaga wzmocnienia i paru poprawek kosmetycznych z tym się liczyłem bo Wojtek tego nie ukrywał. Wojtek jest modelarzem dla którego Moa była czymś więcej jak tylko kolejnym modelem w hangarze co dało się odczuć podczas rozmowy a najbardziej jak zabieraliśmy model do samochodu. Co jeszcze ?może to, że na naszym Pałuckim niebie na pewno polata sobie w towarzystwie swoich czeskich kuzynów- Ideala,Albatrosa,Elipsoida- co by jej smutno nie było . I na koniec - dziękuje Wojtku za miłe spotkanie, Panią żoną za wyrozumiałość (mają z nami ciężko )a koledze Łukaszowi za towarzystwo. Może nowy właściciel pochwali się w tym wątku... z oblotu. Piotrze jak tylko będzie możliwość to nie może a na pewno. Pozdrawiam Marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralski Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Gratuluję Marku nabytku! Mam nadzieję, że będziesz czynnie uczestniczył w tym wątku, dzieląc się swoimi spostrzeżeniami. Oby do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 No i Minimoa zaległa w czeluściach jakiegoś garażu. Ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi