instruktor Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Normalnie żal d.... sciska przeczytałem wątek od początku :) mam nadzieję że w tym roku wymyślimy jakieś wspólne polatanie
Konrad_P Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Szczepan 1 Maja to już tradycja w Michałkowie więc na pewno będziemy, ale może pogoda będzie pozwalała to i wcześniej chętnie wpadniemy.
strix3 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 W związku , że zostałem szczęśliwym posiadaczem tego pięknego szybowca to tak jak Wojtek napisał - jednemu przygoda się zakończyła a drugiemu rozpoczyna.Co można powiedzieć Minimoa jest piękna i od zawsze mi się podobała, a że wymaga wzmocnienia i paru poprawek kosmetycznych z tym się liczyłem bo Wojtek tego nie ukrywał. Wojtek jest modelarzem dla którego Moa była czymś więcej jak tylko kolejnym modelem w hangarze co dało się odczuć podczas rozmowy a najbardziej jak zabieraliśmy model do samochodu. Co jeszcze ?może to, że na naszym Pałuckim niebie na pewno polata sobie w towarzystwie swoich czeskich kuzynów- Ideala,Albatrosa,Elipsoida- co by jej smutno nie było . I na koniec - dziękuje Wojtku za miłe spotkanie, Panią żoną za wyrozumiałość (mają z nami ciężko )a koledze Łukaszowi za towarzystwo. Może nowy właściciel pochwali się w tym wątku... z oblotu. Piotrze jak tylko będzie możliwość to nie może a na pewno. Pozdrawiam Marek.
piotralski Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Gratuluję Marku nabytku! Mam nadzieję, że będziesz czynnie uczestniczył w tym wątku, dzieląc się swoimi spostrzeżeniami. Oby do wiosny
wojcio69 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2015 No i Minimoa zaległa w czeluściach jakiegoś garażu. Ehh...
Rekomendowane odpowiedzi