przemo Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Jak Ci się uda przesunąć serwa to z pewnością coś pomoże Na początek przesuń serwa a w ostateczności bierz się za statecznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omenik112 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Przemo model wyważyłem tz. dołożyłem na dziób 260g, oblot trwał 7sek. Wnioski model po wyważeniu stanowczo zaciężki i lata tylko pod wiatr, lot z wiatrem zakończył się kretem w efekcie czego złamał sie dziób zaraz za wr. silnikową co zresztą już naprawiłem (co mnie dziwi model potrafi wykonać zawis).Postanowiłem jednak że zrobie następny ale tym razem bez zbędnych wzmocnień i sprawdzajac cały czas wage. Relacja z budowy będzie przedstawiona w tym samym temacie co poprzedni model (rozmiar ten sam). Plany już wydrukowane dziś wieczorem wycinam i kleje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof.R Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Powodzenia życzę Miejmy nadzieję że teraz będzie dobrze latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Przemo model wyważyłem tz. dołożyłem na dziób 260g, oblot trwał 7sek. Wnioski model po wyważeniu stanowczo zaciężki i lata tylko pod wiatr, lot z wiatrem zakończył się kretem w efekcie czego złamał sie dziób zaraz za wr. silnikową co zresztą już naprawiłem (co mnie dziwi model potrafi wykonać zawis).Postanowiłem jednak że zrobie następny ale tym razem bez zbędnych wzmocnień i sprawdzajac cały czas wage. Relacja z budowy będzie przedstawiona w tym samym temacie co poprzedni model (rozmiar ten sam). Plany już wydrukowane dziś wieczorem wycinam i kleje. Pozdrawiam. I tak trzymać nie ma się co poddawać będę kibicował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi