Krzysiek "Viper" Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Dzięki Marek .... czasem coś mi się uda ulepić Ja się wybieram ale nie wcześniej jak popołudniu po obiedzie. Prośba aby nie przeprowadzać lotów w kierunku zabudowań, co prawda jest spora odległość no ale wiadomo jak jest. Boguś ja też po obiedzie. Ze mną problemu z lataniem w strefie nie ma. Jestem zdyscyplinowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Spoko Panowie nie chce robić się jakimś lotniskowym żandarmem, bo to nie o chodzi, każdy jest mile widziany. Dziś w N.Wsi jest dość szczególny dzień, bowiem z tego co mi wiadomo będą świętować podwójnie, gdyż mają dodatkowo uroczystości odpustowe a przy okazji zapewne będzie zjazd rodzin, jak to za zwyczaj bywa przy takim świętowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Bogdan nie jesteś żandarmem wiem i rozumie o co chodzi. Ja nie będę się spieszył przyjadę trochę później ,tak żeby sobie polatać po południu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Bogdan nie jesteś żandarmem wiem i rozumie o co chodzi. Ja nie będę się spieszył przyjadę trochę później ,tak żeby sobie polatać po południu Super Leszku... dziękuję za zrozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Spoko Panowie nie chce robić się jakimś lotniskowym żandarmem, bo to nie o chodzi, każdy jest mile widziany. Dziś w N.Wsi jest dość szczególny dzień, bowiem z tego co mi wiadomo będą świętować podwójnie, gdyż mają dodatkowo uroczystości odpustowe a przy okazji zapewne będzie zjazd rodzin, jak to za zwyczaj bywa przy takim świętowaniu. Boguś ja zawsze wolę wieczory. W dodatku z moich obserwacji zazwyczaj na wieczór na południu Polski jest cisza. Można bezstresowo polatać. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Chłopaki było u was super. Macie idealne warunki na mojego spita i Mustanga którego kończę ????. Dzięki za goscine i było by fajnie jak byśmy mogli częściej wpadać z naszymi modelami???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Chłopaki dzięki za fajnie spędzony dzień na Waszym lotnisku. Cieszę się ze spotkania z super ekipą Kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Takiej obfitości dawno już u nas nie było.Dzisiejszy dzień jak dla mnie był pod znakiem literki ,,F,, Oczywiście było sporo innych pięknych modeli... Filmik w przygotowaniu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Obiecany filmik z minionego weekendu po wizycie zaprzyjaźnionych gości.Jak materiału będzie za tyle powstanie jeszcze jeden.Jak na razie szesnastaka Roberta rządzi...https://www.youtube.com/watch?v=gLyvQ8ztgdE&feature=youtu.be Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Obiecany filmik z minionego weekendu po wizycie zaprzyjaźnionych gości. Jak materiału będzie za tyle powstanie jeszcze jeden. Jak na razie szesnastaka Roberta rządzi... No no szumu wtedy narobiła!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 super filmik Bogdan super model Robuś dał czadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Ostatnie dni urlopu ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 A tu gotowe do lotu w tandemie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Maszyny super chlopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Krzysiek się wlatuje https://youtu.be/g8WZP9wiELk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Piękne fotki , a było mega fajnie chłopaki u was i pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Dzięki Janek, zapraszamy ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 ...No fajne maszyny. Też by mi się taka przydała Grzesiek, Krzysiek jak oceniacie w porównaniu do poprzednich modeli z Pilota ? To tylko naklejka Exteme Flight czy jednak jest duża różnica ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jest dosyć duża różnica ale jak to bywa są plusy i minusy. Extra z EF lata bardzo precyzyjnie jednak 3d wolałem latać pilotem. Fajnie Konrad że się odezwałeś, życzę szybkiego powrotu do latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Extra z Pilota bardziej kleiła się powietrza przy niskich prędkościach, extra z EF przy niskich prędkościach jest bardziej nerwowa i trzeba się pilonować, żeby jej nie zwalić na glebę. Konrad kiedy wpadniesz na lotnisko, chociaż pogadać, a może polatać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi