endriuRC Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 U mnie nawet listek nie drgnie jestem przed 11 obecny na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 U mnie nawet listek nie drgnie jestem przed 11 obecny na lotnisku Andrzej ściemniasz teraz jest zima więc liści brak na drzewach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jeśli pogoda się sprawdzi w niedzielę planujemy jakieś loty .Kto zainteresowany to zapraszam . Ja na daną chwilę planuję polatać tym o czym mogę napisać -jak się na ma co się lubi to się lubi co się ma ,przynajmniej czasowo. Na bank doszło mi +10 do zawisu dzięki autografowi Artura Kielaka na stateczniku. 2016-02-03-1232.jpg Tegoroczne plany modelarskie ,przynajmniej moje to ....a o tym kiedy indziej . Przypominam o spotkaniu organizacyjnym !! To już wiem , dlaczego mówiłeś że ten corvus brzydki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Mega mega dzisiaj było, gdyby nie ten wiatr wrrr.. Polatałem Sukhoiem Virusem człowiek zadowolony w 150% (reszta fotek i filmy wieczorem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Tlen dzisiejszego dnia był potrzebny bo ileż można w domu siedzieć. Super !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Tak jak napisał Endriu , było mega . Miro polatał Blejdem , Rafał oblatał Szerszenia ja oblatałem Markowego Foxa , także mega udany dzień. Po za moim grymaszącym silnikiem w Su ale przyczyna znaleziona gaźnik się rozciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Co by nie napisać, to trzeba mieć nierówno pod sufitem aby latać w takim mini halnym.. . Poza tym to całkiem ciekawy dzień na lotnisku. Udany oblot nowego/starego nabytku,kupa śmiechu i humoru i najważniejsze, zero kretów . Szerszeń -podoba mi się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 A kto Rafał powiedział że My mamy pod nim równo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Czekamy na sesję Bogdana i filmy Miro (mam nadzieję że z wyciętym oryginalnym podkładem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Miro pewnie wypika film i tak wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ok 21;30 pojawi sie film z oblotu foxa. Co do Szerszenia to ja tak SU nazywam i jakoś corvusa też postanowiłem tak nazwać bo całkiem przyjemny dla oka model Mówiłem Marcin nie lataj tak długo bo się coś rozkręci, i o to masz nagrode a tak na poważnie to dobrze że nie odpalił na ziemi bo byś poleciał zgasł by i mogło by być po ptokach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Gratuluję udanych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Video number one ! And video number two (Wkleiła się ta sama muza na początku ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Andrzej tyko pogratulować bo model fajowy, a to palenie na początku to fotomontaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 chciałem wypikać ale wolałem wkleić muzę bo by pikało cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 No pieknego lota strzeliłem ;D jak nie będzie wiało to czas zaczać ćwiczyć program z Bobrowników i wlatywac się w model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Andrzej poważnie chcesz latać w Bobrownikach ten program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Andrzej poważnie chcesz latać w Bobrownikach ten program? Juniora nawet jak mi nie wyjdzie to to smole, dla mnie sie liczy zabawa a nie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Ja oczywiście rozumiem że liczy się zabawa i to najważniejsze. My w sumie też deklarowaliśmy się że będziemy i pojedziemy do Bobrownik. Może też wykręcę jakąś pętelkę tylko w zwolnionym tempie ????. Teraz tylko muszę model dozbroić w serce i oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Andrzej, gdzie Masz kołpak? Fajnie zobaczyć znowu Su w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi