endriuRC Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 U mnie nawet listek nie drgnie jestem przed 11 obecny na lotnisku
sbogdan1 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 U mnie nawet listek nie drgnie jestem przed 11 obecny na lotnisku Andrzej ściemniasz teraz jest zima więc liści brak na drzewach
Krzysiek M Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Jeśli pogoda się sprawdzi w niedzielę planujemy jakieś loty .Kto zainteresowany to zapraszam . Ja na daną chwilę planuję polatać tym o czym mogę napisać -jak się na ma co się lubi to się lubi co się ma ,przynajmniej czasowo. Na bank doszło mi +10 do zawisu dzięki autografowi Artura Kielaka na stateczniku. 2016-02-03-1232.jpg Tegoroczne plany modelarskie ,przynajmniej moje to ....a o tym kiedy indziej . Przypominam o spotkaniu organizacyjnym !! To już wiem , dlaczego mówiłeś że ten corvus brzydki
endriuRC Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Mega mega dzisiaj było, gdyby nie ten wiatr wrrr.. Polatałem Sukhoiem Virusem człowiek zadowolony w 150% (reszta fotek i filmy wieczorem)
PilotM Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Tlen dzisiejszego dnia był potrzebny bo ileż można w domu siedzieć. Super !!!!
Marcin.O Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Tak jak napisał Endriu , było mega . Miro polatał Blejdem , Rafał oblatał Szerszenia ja oblatałem Markowego Foxa , także mega udany dzień. Po za moim grymaszącym silnikiem w Su ale przyczyna znaleziona gaźnik się rozciekł
Shock Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Co by nie napisać, to trzeba mieć nierówno pod sufitem aby latać w takim mini halnym.. . Poza tym to całkiem ciekawy dzień na lotnisku. Udany oblot nowego/starego nabytku,kupa śmiechu i humoru i najważniejsze, zero kretów . Szerszeń -podoba mi się .
Marcin.O Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 A kto Rafał powiedział że My mamy pod nim równo :D
Shock Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 Czekamy na sesję Bogdana i filmy Miro (mam nadzieję że z wyciętym oryginalnym podkładem )
endriuRC Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Ok 21;30 pojawi sie film z oblotu foxa. Co do Szerszenia to ja tak SU nazywam i jakoś corvusa też postanowiłem tak nazwać bo całkiem przyjemny dla oka model Mówiłem Marcin nie lataj tak długo bo się coś rozkręci, i o to masz nagrode a tak na poważnie to dobrze że nie odpalił na ziemi bo byś poleciał zgasł by i mogło by być po ptokach.
Mirek Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Video number one ! And video number two (Wkleiła się ta sama muza na początku ) 1
Łukasz.S Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Andrzej tyko pogratulować bo model fajowy, a to palenie na początku to fotomontaż
Mirek Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 chciałem wypikać ale wolałem wkleić muzę bo by pikało cały czas
endriuRC Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 No pieknego lota strzeliłem ;D jak nie będzie wiało to czas zaczać ćwiczyć program z Bobrowników i wlatywac się w model
Łukasz.S Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Andrzej poważnie chcesz latać w Bobrownikach ten program?
endriuRC Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Andrzej poważnie chcesz latać w Bobrownikach ten program? Juniora nawet jak mi nie wyjdzie to to smole, dla mnie sie liczy zabawa a nie miejsce.
Łukasz.S Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Ja oczywiście rozumiem że liczy się zabawa i to najważniejsze. My w sumie też deklarowaliśmy się że będziemy i pojedziemy do Bobrownik. Może też wykręcę jakąś pętelkę tylko w zwolnionym tempie ????. Teraz tylko muszę model dozbroić w serce i oblot
Xan86 Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Andrzej, gdzie Masz kołpak? Fajnie zobaczyć znowu Su w powietrzu
Rekomendowane odpowiedzi