endriuRC Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 27lutego przed spotkaniem jak będzie pogoda lata ktoś ? Chętnie przyjadę i polatam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Andrzej ,jeśli warunki pozwolą to czemu nie polatać ? . Możemy wstępnie założyć taki plan . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jak Kaziu dogada się z moim silnikiem , to też się pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jutro latamy? czy spacery z Żonami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jutro latamy? czy spacery z Żonami Marek pogoda do luftu,spore zachmurzenie zamglenie i deszcz. Stawiam na wypad do kina ze swoją połówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Bogdan wypad do kina ze swoją połówką A można zabrać 0,7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Bogdan wypad do kina ze swoją połówką A można zabrać 0,7 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Co tu dużo pisać , doczekałem się mojego Toxa . Hmmm i chyba więcej rozpisywać się nie będę bo napatrzyć się na niego nie mogę bo takiego banana mam cały czas . Kilka fotek z odbioru Toxa , a całą relacje filmową z opicia modelu wstawi nasz kamerzysta Rafcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Gratuluję i zazdraszczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Dzięki Wojtku , już nie mogę się doczekać kiedy go ulotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To tak jak ja nie mogę się doczekać kiedy sprawdzę Sky Assistant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 No tak,nic tylko pogratulować i pozazdrościć Marcinowi Nic więcej nie będę pisał bo poniższy film wszystko wyjaśni . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 13 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Sezon zapowiada się ciekawie , same nowości. Gratuluję wszystkim nowych nabytków. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Marcin Gratuluję!!! Od niedawna też znam to uczucie nieschodzącego banana z twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 No super ten stolik ,towarzystwo doborowe,a model także super.hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ładne modele gratulacje, ale pogoda się robi to o 13 na lotnisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Dzięki Panowie , a Wy nie na lotnisko tylko swoje drugie połówki na spacer zabierzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Gratulacje będziesz mega zadowolony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oko 007 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Modele na waszym lotnisku są nie do pobicia tymi toxami robicie tylko ochotę i mętlik w głowie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Dzięki Panowie , a Wy nie na lotnisko tylko swoje drugie połówki na spacer zabierzcie Muszą czekać cierpliwie w kolejce nie rozerwie się człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi