PilotM Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Wszystko gotowe tylko brak kołpaka zobaczymy na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Muszą czekać cierpliwie w kolejce nie rozerwie się człowiek. , dobrze powiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Zajefajny model !! Malowanie kozackie... Czekam na informacje o oblocie i przyjezdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 A kolejny chętny mocno myśli ,kupić ,nie kupić ? może kiedyś.... Kazek mocno rozmarzony ,a marzenia trzeba realizować jak to ktoś kiedyś powiedział . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Zaległy film z naszego lotniska Kurde ale ja ekstremalnie latam , dzieki Boguś super filmik skręciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Super lądowanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jutro wsadzam odbiornik do Virusa i w sobote, niedziele jestem ktiś planuje weekend na lotnisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jutro wsadzam odbiornik do Virusa i w sobote, niedziele jestem ktiś planuje weekend na lotnisku? No i co Andrzej dałeś ciała nie przyjechałeś musiałem sam SOLIUS'a upalać, jutro pogoda lipna więc dziś ominęła Cię piękna pogoda, choć wiało momentami dość mocno, latanko było bajeczne. Chwilami pochmurno ale więcej mimo wszystko słoneczka było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Nie skończylem jeszcze Virusa, za tydzien będę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Pojechałem do bociana po kabel wróciłem z Piperem Seagull 2,2m marzenie z poczatku modelarstwa wkońcu się spełniło . Narazie silnik będzie żarowy, będe się starał jeszcze w tym roku benzyne wsadzić . CDN Także i w 2016r zaraz na początku i ja zrobię oblot modelu na lotnisku w Kętach 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Andrzej masz już hangar na modele koło domu bo trochę już ich masz Ale trzeba pogratulować nowego nabytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Andrzej masz już hangar na modele koło domu bo trochę już ich masz Ale trzeba pogratulować nowego nabytku Virus, Piper,Esa,Su Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Muszę przyznać że masz konkretny sprzęt Ale my też jesteśmy Piperowcy Będziesz swoim holować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Muszę przyznać że masz konkretny sprzęt Ale my też jesteśmy Piperowcy Będziesz swoim holować? Jak kupie mocny silnik to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 No Andrzej ,mocny z Ciebie zawodnik . Nie wiem gdzie Ty te modele wszystkie upchniesz w pokoju ale szczere gratulacje za kolejny nabytek . Nie mogę tylko zrozumieć jak z rasowego akrobata i laminatowego świrusa cofasz się na taki spokojny model . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jędruś tym Piper'kiem bedzie se Virusa ciongał jak mu na lotnisku prondu nie styknie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 No Andrzej ,mocny z Ciebie zawodnik . Nie wiem gdzie Ty te modele wszystkie upchniesz w pokoju ale szczere gratulacje za kolejny nabytek . Nie mogę tylko zrozumieć jak z rasowego akrobata i laminatowego świrusa cofasz się na taki spokojny model . Trzeba urozmaicać sobie latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Trzeba urozmaicać sobie latanie I takie myślenie mi się Andrzej podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dzisiaj ,zgodnie z zapowiedzianym terminem Rc Team Kęty przeprowadziło spotkanie organizacyjne podsumowujące rok 2015 jak i ustaliło "plan działania" na nowy sezon . Nie pozostaje nic innego jak czekać na oficjalne otwarcie sezonu ( bo nieoficjalne już było ). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Zbroje cały czas powoli a do przodu, serwa wysokość kierunek zamontowane max do 2 tyg powinien być gotowy do oblotu. Co do lotu dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi