Janek.T Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Ładny żółciutki Piperek . Ja tam myślę przyjechać do was w sobotę ze swoim dużym Piperkiem jak pogoda dopisze
endriuRC Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Ładny żółciutki Piperek . Ja tam myślę przyjechać do was w sobotę ze swoim dużym Piperkiem jak pogoda dopisze To ja dzisiaj kończe swojego i wbijam na oblot
Janek.T Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 To super będzie sie cos dzało , żeby tylko pogoda dopisała
Marcin.O Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 To ode mnie filmik Rafał też pewnie jakiś filmik ma
Shock Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 Tak ,mam 3 fajne filmy a jutro czyli w niedzielę powinien być też fajny tzn.oblot Toxica . Całkiem fajny dzień na lotnisku ,sporo modeli,kret,pierwsze samodzielne lądowanie Andrzeja,nareszcie palący silnik Marcina i dalsze regulacje Corvusa. 1
Marcin.O Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Tak tak , jutro oblot Toxa Bateria mi pada w fonie więc fotki Twojego Corvusa wrzucę jutro
endriuRC Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Andrzej a gdzie Twój Piperek ? Piper zostal w domu, musialem go wywazyć ;( ale na dana chwile nie pozostaje nic onnego jak wlac paliwo i w góre.
Shock Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 No i zgodnie z zapowiedzią dziś na lotnisko był nalot Toxiców . Udało się oblatać ,polatać choć normalnie czym innym nie bardzo było by jak,ostro wiało. Jak widać Marcin zadowolony ,od razu kazał tytułować się miszczem . Niestety słaba jakość filmów bo ciemnawo .
cZyNo Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Jak widać Marcin zadowolony ,od razu kazał tytułować się miszczem . 2016-03-06-1285.jpg Jak te lotki sa w standardzie ustawione do BF to miszcz powinien to zdecydowanie skorygować Bo to leci, ale sterować sie tym za bardzo nie da
Shock Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 A tam...szukasz Jurek dziury w całym .To przypadkowa fota i nawet nie wiem czy to do końca BF . Nawet jak jest nie do końca ok to i tak takie ustawienie było bardzo skuteczne. Zresztą sam wiesz że to pierwszy lot i do finalnych ustawień jeszcze kilka trzeba będzie ich wykonać
cZyNo Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 no wiesz..nie wiem juz wiele razy pisałem - klapy hamują, lotki stabilizują i sterują toxików sporo
endriuRC Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Gratulacje !!!! Piękny model to i pięknie musi latać
Marcin.O Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Haha Jurek odrazu poszedł po bandzie , tak dla jasności to lotka w górę 7 mm klapa na maxa w dół . Porównanie do poprzedniego modelu Blade z Toxem to jak przesiadka z autobusu na rollercoastera . Teraz to pomalutku się wlatywać w model i jakieś małe korekty w ustawieniach.
cZyNo Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 oj tam po bandzie Widział to napisał. Bo na inne rzeczy już sie napatrzyłem. A gdzie to 7mm nie ma nawet co porównywać (czy to w jakości wykonania czy we właściwościach lotnych) jakiegokolwiek modelu "popularnego" z Toxikiem. Poza tym model lata szkonie i bezpiecznie, co zapewne już zauważyłeś.
Marcin.O Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 No może troszkę więcej niż 7 mm , tak jak napisałeś model lata szkolnie i przewidywalnie a frajda z latania to dopiero była jak dołożyliśmy trochę balastu do bagnetu
Rekomendowane odpowiedzi