Janek.T Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Ładny żółciutki Piperek . Ja tam myślę przyjechać do was w sobotę ze swoim dużym Piperkiem jak pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ładny żółciutki Piperek . Ja tam myślę przyjechać do was w sobotę ze swoim dużym Piperkiem jak pogoda dopisze To ja dzisiaj kończe swojego i wbijam na oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To super będzie sie cos dzało , żeby tylko pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Jak cos to befe na 100% ok 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Focisze z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Andrzej a gdzie Twój Piperek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 To ode mnie filmik Rafał też pewnie jakiś filmik ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tak ,mam 3 fajne filmy a jutro czyli w niedzielę powinien być też fajny tzn.oblot Toxica . Całkiem fajny dzień na lotnisku ,sporo modeli,kret,pierwsze samodzielne lądowanie Andrzeja,nareszcie palący silnik Marcina i dalsze regulacje Corvusa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tak tak , jutro oblot Toxa Bateria mi pada w fonie więc fotki Twojego Corvusa wrzucę jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 piękne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Andrzej a gdzie Twój Piperek ? Piper zostal w domu, musialem go wywazyć ;( ale na dana chwile nie pozostaje nic onnego jak wlac paliwo i w góre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No i zgodnie z zapowiedzią dziś na lotnisko był nalot Toxiców . Udało się oblatać ,polatać choć normalnie czym innym nie bardzo było by jak,ostro wiało. Jak widać Marcin zadowolony ,od razu kazał tytułować się miszczem . Niestety słaba jakość filmów bo ciemnawo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jak widać Marcin zadowolony ,od razu kazał tytułować się miszczem . 2016-03-06-1285.jpg Jak te lotki sa w standardzie ustawione do BF to miszcz powinien to zdecydowanie skorygować Bo to leci, ale sterować sie tym za bardzo nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 A tam...szukasz Jurek dziury w całym .To przypadkowa fota i nawet nie wiem czy to do końca BF . Nawet jak jest nie do końca ok to i tak takie ustawienie było bardzo skuteczne. Zresztą sam wiesz że to pierwszy lot i do finalnych ustawień jeszcze kilka trzeba będzie ich wykonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 no wiesz..nie wiem juz wiele razy pisałem - klapy hamują, lotki stabilizują i sterują toxików sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Gratulacje !!!! Piękny model to i pięknie musi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Pogratulować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Haha Jurek odrazu poszedł po bandzie , tak dla jasności to lotka w górę 7 mm klapa na maxa w dół . Porównanie do poprzedniego modelu Blade z Toxem to jak przesiadka z autobusu na rollercoastera . Teraz to pomalutku się wlatywać w model i jakieś małe korekty w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 oj tam po bandzie Widział to napisał. Bo na inne rzeczy już sie napatrzyłem. A gdzie to 7mm nie ma nawet co porównywać (czy to w jakości wykonania czy we właściwościach lotnych) jakiegokolwiek modelu "popularnego" z Toxikiem. Poza tym model lata szkonie i bezpiecznie, co zapewne już zauważyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No może troszkę więcej niż 7 mm , tak jak napisałeś model lata szkolnie i przewidywalnie a frajda z latania to dopiero była jak dołożyliśmy trochę balastu do bagnetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi