Marcin.O Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nawet z wyra się nie chce wstawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 panowie ,guminioki i trawę plewić na lotnichu a nie wzdychać.Endriu tryska pozytywną energią to jak będzie lało dalej to ryż będziemy sadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 ja tam moge latać w błocie, umycie modelu nie sprawia problemu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Będę na lotnisku za 30min. Będzie ktoś? No i z okazji 19 urodzin troszke sobie pofruwałem https://www.youtube.com/watch?v=Rjd7jI2xLu0&feature=youtu.be Ujeżdzamy bykaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Byłem dziś w N.Wsi a jadąc zastanawiałem się kto tam jest, miałem podjechać ale śpieszyłem się na myjkę a potem samochód do przeglądu.Wcześniej nie zaglądałem na forum , no teraz już wszystko wiem.Miałeś farta że nie roz.... modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Byłem dziś w N.Wsi a jadąc zastanawiałem się kto tam jest, miałem podjechać ale śpieszyłem się na myjkę a potem samochód do przeglądu.Wcześniej nie zaglądałem na forum , no teraz już wszystko wiem. Miałeś farta że nie roz.... modelu. Zgasł w powietrzu nie wiem dlaczego, musze go wyregulować porządnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dzisiaj "gruby" dzień na lotnisku . Oficjalny koniec zimy został zaakcentowany nalotem na lotnisko sporej grupy pilotów . Dzień spędzony na regulacjach ,ustawieniach ,oblotach ,"testach śmigieł" i tradycyjnych pogadankach. Ode mnie 2 filmiki . oraz fotka tajemniczego ,hybrydowego ,ciekawego i świetnie latającego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dzisiaj było idealnie pogoda wymarzona, latanie bardzo przyjemn, ja wkońcu 3 loty i 3x sam wylądowałem:). Paliwa już nie miałem wiec postanowiłem pojechać do domu ;D Gratuluje udanego oblotu Krzysiek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dzięki Andrzej W końcu ciśnienie zeszło jak to będzie latać i pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne Miało dzisiaj być tylko wietrzenie modelu i regulacja, ale szkoda by było nie wykorzystać takiej pogody i oblot był na spontanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 jakaś tam focisza z wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DODO7703 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Chciałem podziękować za możliwość polatania na lotnisku w Kętach (Nowa Wieś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Dominik ,fajniste fotki . Ale Ty tam się nie obijaj tylko składaj tego nowego Piperka i oblot u nas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Rafał Dominik już Piperka złożył prawie gotowy do oblatania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Sobota ma być piękna..... :D zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Melduje się w sobote, ma ktoś pożyczyć pakiet nimh na zapłon ? Chetnie pożycze na 1 dzień (sobote). Edit. Robił ktos foty jak latałem Su? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Trochę zaległego materiału z minionego wekendu. Dodam że tego modelu w sklepie nie znajdziecie Na niebie prezentuje się doskonale i tak samo lata. A tu już dobrze znany model Dominika czyli KONDOR Jeszcze takie cudo hałasowało w wekend A to to już w ogóle latało koślawo, jakoś tak kwadratowo i piszczało świstało, raz był wysoko raz nisko, raz szybciej raz wolniej, a idź pan z takim modelem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 W sobote bede ok 14 myślę że jeszcze kogoś zastanę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Panowie dla wszystkich modelarzy z okazji Świat Wielkanocnych Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego, i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Dziękujemy ,dziękujemy :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi