Grzesiek . Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 a więc rozwiązałem rebus a tak serio to nie chciałem odbierać Kazkowi przyjemności pochwalenia się nowym modelem Kazek, gratulacje,coś mi się wydaje że za niedługo bez szybola wstyd będzie się pokazać na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No no Grzesiek teraz kolej na Ciebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Grześku masz zapewniony u mnie lot zapoznawczy. Może po nim kto wie,kto wie Fajny szybowiec na stanie to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kazek, trzymam Cię za słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ee tam Toxiki ja mam swojego wypasionego Virus'ka i tez jestem niesamowicie dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Ciekawy dzień na lotnisku.... ,działo się wiele ,lepiej nie wspominać . Powoli z typowo akrobacyjnej przewagi modeli, robi się nam sporo szybowców. Ode mnie 3 ciekawe filmiki,warto na spokojnie je oglądnąć https://www.youtube.com/watch?v=Wz34ytEddJo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Termika masakra , i teksty Rafała haha poprostu bomba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Diana piękna bociek również bedzie film z oblotu bociana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jest film ,tylko.... Udany start,lekkie komplikacje,model cały. Film nie wart prezentacji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 PANOWIE ZAPRASZAM DO ZAPISANIA SIĘ NA LISTĘ PIKNIKU MODELARSKIEGO ŻAR 2016 http://www.rcpiknik-...u/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jest film ,tylko.... Udany start,lekkie komplikacje,model cały. Film nie wart prezentacji . Yhym, no dzięki Rafał za informacje chociaż, myślę że jeszcze nie raz zobaczę w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Klub modelarski "Gwarek" robi najazd na Kęty jutro (tak słyszałem ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam, Czy jutro ekipa z Kęt planuje jakieś loty czy jednak nie ma długiego weekendu i wszyscy do pracy? Chętnie przyjechałbym podpatrzeć co nieco:) Pozdrawiam, Łuasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jutro ekipa Rc Tem Kęty melduje się o 10 na lotnisku Dobrze słyszałeś że robicie najazd na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anluk Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Rozumiem, że goście mile widziani, a przynajmniej nie zostaną przegonieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Nikogo nie przegonimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 , że goście mile widziani, a przynajmniej nie zostaną przegonieni Łukasz to podstawowe hasło przyświecające naszemu lotnisku ,zapraszamy serdecznie Nawet przywitamy was chlebem i solą .tzn.kiełbaską z grilla (będzie grill ,można przywieść sobie kto na co ma ochotę i upichcić .Grill już w aucie spakowany) Klub modelarski "Gwarek" robi najazd na Kęty jutro (tak słyszałem ) No nareszcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Rozumiem, że goście mile widziani, a przynajmniej nie zostaną przegonieni Braci modelarskich nie wypada , żeby gonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jak już tak witacie i zapraszacie to i ja przyjadę z kataną na oblot ps jak pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ja też mam jutro zamiar ulotnić u Was Diablotina ...nareszcie... Muszę się odprężyć i mam nadzieję że się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi