Xan86 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Odbyły, odbyły się loty, ale pogoda raczej na szybowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Krystian gratulacje to kiedy planowane loty i jaki silnik do niego ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Odbyły, odbyły się loty, ale pogoda raczej na szybowca Napisałem że nie odbyły się oficjalne loty ,być może ktoś w pojedynkę latał. Kazek jak był to nie było nikogo a wiatr na bank by odstraszył każdego . Latałeś Krzysiek,pewnie Virusem ? Krystian Gratulacje , jeden lot mam obiecany !! Tak naprawdę to na lotnisku mamy przegląd wszystkich ogólnodostępnych marek modeli ,rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Napisałem że nie odbyły się oficjalne loty ,być może ktoś w pojedynkę latał. Kazek jak był to nie było nikogo a wiatr na bank by odstraszył każdego . Latałeś Krzysiek,pewnie Virusem ? Krystian Gratulacje , jeden lot mam obiecany !! Tak naprawdę to na lotnisku mamy przegląd wszystkich ogólnodostępnych marek modeli ,rewelacja. Virusem, dlatego pisałem, że pogoda raczej na szybowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Silnik narazie RCG 55ccm, a z oblotem zobaczymy, wszystko zależy od tego kiedy dotrze wyposażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Młody dobre to mosz i szanuj se to , Miro to pewnie po wyposażenie jutro pojedzie to we wtorek działamy hehe pierwsze to Wolfa trzeba skończyć żeby Gruby miał czym latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Gratuluję Krystian,piękna ta extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Dzisiaj o godzinie 16:39 pozwoliłem sobie odwiedzić ponownie Wasze lotnisko. Dolatując tam widzę przepięknie wijącą się w dole Sołę. A tak wygląda lotnisko z wysokości ok. 180 m. Zauważyłem chyba 2 samochody i jeden latający nisko model. Byłem jeszcze bliżej, ale stale zapominam, że kamera podglądu jest mocniej pochylona w dół niż Mobius więc na filmie jest tylko fragment lotniska. A tak ja to widziałem z kamery podglądu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 A jutro zapowiada się małe latanie,ma być ładnie . Z racji że zapowiada się kilka osób zabiorę grilla i proszę aby każdy zabrał coś na niego (kiełbaski,karkówki,herbatę ,kawę ,kubki,cukier ) Ponoć ma być dostarczony przepyszny sernik ... Zaczynamy od ok.12 godz. Dzisiaj dostałem info że kolejny "szczęśliwiec" zaliczył lądowanie na naszych słynnych, zdradliwych drzewach . Ponoć model został na samym czubku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Witam cię Marku to ja akurat latałem szybowcem A S W 15 B 420 cm rozpiętość , widziałem lecący samolot w pobliżu teraz wiem że to ty byłeś , Pozdrawiam Witaj Janku, można powiedzieć, że na razie poznaliśmy się przelotnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 20 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Z pewnością kiedyś będzie okazja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Co prawda nie było mnie od początku ale z tego co widać to działo się dziś na bogato.Pogoda dopisała na maksa.Przy okazji dziękuję za poczęstunek. Rafał serniczek palce lizać.Tak na szybko kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Rafi zawsze dobre piecze, ma synek grajfke do pichcenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ech ,znakomity dzionek.Więcej gawędzenia jak latania ale czasem o to chodzi . W zasadzie można śmiało napisać że prawie mini piknik . Są jakieś filmiki (wgrywają się) i jakieś skromne foty Tu "sprawca" sernikowego zamieszania-palce lizać ,Antek wielkie podziękowania proszę przekazać dla żony ! No niestety, się kupiło "mały' model to i auto do transportu odpowiednie... Zbyszkowe ASW 27 na "taczkach" Odwiedziny "kontroli lotów" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Witam ! Rozpisywać się nie będę bo chyba nie ma takiej potrzeby więc napiszę tylko, że dzisiejszy dzień na lotnisku uważam za udany Kilka zdjęć ode mnie Dotarli na lotnisko więc pora składać maszyny Widownia już zajęła miejsca Bociek czeka na hol No i jest nasza niezawodna holówka Tuż przed startem Tutaj Grzesiek i jego maszyna A teraz Seby wynalazki No i oczywiście LOTNISKOWY MONITORING Wieczorne loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Dlaczego ten Bociek z wózka startuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Paweł taka nasza zajawka była hahah , i nie poszedł z wózka tylko tradycyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Dzięki chłopaki za wsparcie przy oblocie extry,Rafałowi za nagranie filmu i oczywiście Damianowi za złożenie modelu.Ogólne wrażenia z ooblotu bardzo pozytywne ,sprwadziły się opinie kolegów że model lata bardzo fajnie teraz trzeba wlatać się w model i powinno być ok. P.S Nie potrzebnie wjechałem w trawsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 No to jeszcze ja zapodam filmik. Za namową Mirka, tym razem kamerka na końcu płata.A że to jest nad naszym lotniskiem więc zamieszczam również tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 I jeszcze kilka fotek tym razem naziemnych Miro harcowniku jeden, na drugi raz spotkamy się w powietrzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi