Xan86 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 No Respect chodzi super Kazek dzisiaj pewnie nie zaśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Super nalepki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 No Bogdan niby miało być spokojnie na lotnisku (koszenie i takie tam ) ale udało się oblatać Respecta . Model nie sprawiał żadnych problemów i oporów przy pierwszym locie jak i lądowaniu, można powiedzieć że siadał do nogi a w powietrzu prowadził się znakomicie ,(ustawienia zalecane przez producenta) . Teraz czekam tylko na docelowy pakiet zasilania i trza się wlatywać Dzięki za wsparcie przy oblocie Bogdanowi i Krzyśkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Kazek montuję właśnie filmik, odgłosy podczas przelotów są niesamowite, tym bardziej że szybkość modelu nie była jakaś zawrotna może 60km/h może nieco więcej, już to widzę i słyszę co będzie jak podejdzie pod 200... Ho ho takiego dźwięku miło będzie posłuchać.Respect wygląda bardzo rasowo dopracowany co do milimetra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Obiecany materiał video, reszta w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Gratuluje pięknie lata. Lądowanie jak na oblot rewelacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Kazek - GRATULACJE i duuużo frajdy z lotów życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 I kolejne materiał pt. ,,NOWOŚCI,,Następny czeka w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 I ostatni już foto-video film Foty tym razem z komury, z lenistwa nie chciało mi się tachać ,,armaty,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 No maszyna to chyba na naszym lotnisku największa, silnik 420ccm macha śmigłem 32cala ale niestety nielot. Jeżdżę tam i z powrotem na pełnym gazie, kosi trawę ale oderwać się od ziemi nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 No maszyna to chyba na naszym lotnisku największa, silnik 420ccm macha śmigłem 32cala ale niestety nielot. Jeżdżę tam i z powrotem na pełnym gazie, kosi trawę ale oderwać się od ziemi nie chce I w dodatku krety płoszy choć na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Gratuluję oblotu Kazek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Kazek gratulacje a My z Rafałem szykujemy się na Mechelinki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Haha no nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Coś ty zrobił z tym Rafałem?łon wyglondo jak siódme nie szczęście a ty jak byś nie był w tych brelach to by ci oczy skokay,a w ogule Kazek ,model super.Wiem gdzie będzie inauguracja .hehehehehehe A rogi to prezent od dziewczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Mechelinki zaliczone po raz drugi jutro c.d latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Mechelinki zdobyte , oblewanie w Jastrzebiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Macie jeszcze urlop po tym urlopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jak Wy to robicie że tam taka pogoda? Ja jestem w Mielnie i pod chmurą prawie caly dzień... Chyba ze Wikingowie wybłagali pogodę ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 ale tereny super,no i atmosfera też oczywista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi