Marcin.O Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Łukasz idź na plaże wieczorem , załóż rogi vikingów zatańcz taniec pogody , a jak wstaniesz rano to w Mielnie będzie pogoda . U nas działało to cały tydzień , i nie zapomnij wziąć whisky na plaże P.s Nie pokonały nas Mechelinki , pokonało nas to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Nie pokonały nas Mechelinki , pokonało nas to Jutro szykuje się peron w Niestępowie więc Panowie nie przesadzajcie z % 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Arni wszystko pod kontrolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dziśiaj pod okiem Kierownika walczymy na peronie A po części praktycznej , część teoretyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A czerwone noski gdzie sie podziały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Edytowały się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dzisiaj zbiornik Żarnowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 fu! tam lepiej lata się na kacu niż w standardzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No chopaki ,chyba całe wybrzeże żeście oblecieli jak i na kółkach tak i w powietrzu.Daliście czadu ,ale wiedzy chyba troche przekażecie na temat bujania w obłokach.Współczucia dla waszych połówek w gonitwie za wami chociaż te rogi......Fajne miejscówy,ale wracajcie bo trza rozkręcić trochę Kęty bo coś ucichło,czyżby lotnicho zarosło?Myślę że przyda się wam urlop po tym wolnym hehehehe Ja też nie próżnowałem z Krystianem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Lotnisko ma się całkiem dobrze Mirku. Parę fotek z dzisiejszego latania od 11 do 19 Miałem nawet okazje polatać tą zieloną kobyłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No to kamień z serca bo tak cicho na Kętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Lotnisko ma się całkiem dobrze Mirku. Parę fotek z dzisiejszego latania od 11 do 19 Miałem nawet okazje polatać tą zieloną kobyłą ..A miałem się wczoraj wybrać z Yakiem, ale myślę... pewnie nikogo nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 No to kamień z serca bo tak cicho na Kętach Sezon urlopowy w pełni, więc mało kto zagląda, ale że cicho to bym nie powiedział. Zawsze ktoś jest na miejscu i sobie lata, choć w pewnym sensie to trochę racja, ostatnio piłowałem w sobotę i niedziele pogoda wyśmienita i pustka totalna. Ale znając życie na jesieni będzie pełno luda i tłok na niebie, wiec jak dla mnie na obecną chwilę jest OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Od lat okres wakacyjny równa się zmniejszonym ruchem na lotnisku ,nic sensacyjnego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A co pochwalę się...ja dziś rozgościłem się na nowym stoliku :) Seba przywiózł dobrze znany stół więc skorzystałem Oczywiście latanko do samego zachodu słońca warunki super ale powoli czuć nadchodzącą powoli jesień mimo że to dopiero początek sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A tam Boguś ,stół jak stół ,oblany na Żarze. Gdybyś wreszcie pokazał oblot Cularisa to było by coś ! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dzisiaj nastąpiło spontaniczne pierwsze odpalenie silnika. Odpalił bez problemu. Poniżej krótki film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ładnie pyrka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Fajny silniczek , a można wiedzieć Krzysiek do jakiego to modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Fajny silniczek , a można wiedzieć Krzysiek do jakiego to modelu Do dużego Janku. Zastanawiam się jeszcze. Na pewno coś 2,7m. Może jakaś Extra, Edge... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi