Shock Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wakacyjne latanie . Filmik zmontowany przez Marcina z pobytu na Mechelinkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Toście chłopaki pośmigali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Po co? powozili chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Nie każdy jest takim perfekcjonistą jak Ty , i śmiga 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Fajnie fajnie TOXY przewietrzone.Dwupłatowiec ....... no słowa złego nie powiem, szacun dla pilota za ten manewr w 2:57s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Nie każdy jest takim perfekcjonistą jak Ty , i śmiga Tylko dlatego ze słabo wiało. Śmiga sie przy 10ciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No słabiutko , w porywach do 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Nie wiem Marcin o co ci chodziło z tym perfekcjonistą ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ale fajnie ze pod wprawnym okiem rozdartego kierownika pobawiliscie sie na zboczach. Zdobyta Wiedza sie przyda na co dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Przydała się już tam w szczególności na peronie , bo po nim na zbiorniku mieliśmy już jakieś pojęcie o lądowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No to jeszcze jedna produkcja Marcina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Toście chłopy w tym roku zabłysnęli nad naszym Bałtykiem . A dobrze że na tych torach was co nie przejechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Tak Janek ,trochę żeśmy przelecieli to wybrzeże A dla Ciebie fota z odwiedzenia polecanej przez Ciebie miejscówki -lotniska o dość ciekawej historii- Bagicz . Co prawda tam nie polataliśmy ale zwiedzanie okolicy bardzo ciekawe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Kurczę ja tamtędy przejeżdżałem w czwartek w drodze do Kołobrzegu tak mnie kusiło ale jakos tam nie zajrzałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 No nawet mój zbiornik zahaczyliście ,ale zawsze mnie te samochody stresują jak tam latam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Przecież tam samochody daleko jeżdżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Z Kazkiem ,,zamykaliśmy,, dziś nasze lotnisko więc na koniec powstała krótka wariacja pt, ,,RESPECT,, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Dziś pogoda dopisała można było się ,,pobujać,, pod chmurkami do bólu. Co prawda wiaterek trochę kręcił na dole ale w górze można by rzec było bardzo OKNawet padła propozycja abym sobie na leżąco pozycję uczynił coby kark odciążyć.A widoki z góry nad naszym lotniskiem bardzo zacne A tu Grzesiek złapał się w kadr ze swoim samolotem. Oraz Krzyśka samolot I jeszcze odrobina pejzażu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Super zdjęcia Bogusław pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Pierwsza fotka z jakiej wysokości mogła być pstryknięta ??? Ty go widzisz jeszcze jako na tym pułapie czy tak na czuja ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi