sbogdan1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Bogdan poproszę sztukę oczywiście Myślę że utworzę osobny wątek dotyczący kalendarza 2018 i poproszę o przeniesienie wpisów aby nie robić tu tłoku. Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 szt Łukasz ,,Łukasz.S,, 1 szt Adam 4 szt Kacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 szt Michał ,,MironRC,, 1 szt Grzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt
sbogdan1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Opublikowano 3 Listopada 2017 Aby nie robić tu kalendarzowego tłoku założyłem osobny wątek w Hyde Parkhttp://pfmrc.eu/index.php/topic/71054-kalendarz-2018/
Xan86 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Dzisiaj jest fajna pogoda na latanie. Od poniedziałku podobno śnieg.Na lotnisko zawitała młodzież z nowym nabytkiem Parrot Beebop 2. Fajna zabawka z FPV????
endriuRC Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Ja wszystko zrobiłem a nie mam aparaturki a tak bym polatał
Xan86 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Ja wszystko zrobiłem a nie mam aparaturki a tak bym polatał No Andrzej MXS by dzisiaj pięknie chodził. Pogoda idealna. Za niedługo mikołaj to napisz list i może Ci przyniesie jak byłeś grzeczny
endriuRC Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 No Andrzej MXS by dzisiaj pięknie chodził. Pogoda idealna. Za niedługo mikołaj to napisz list i może Ci przyniesie jak byłeś grzeczny Właśnie nie byłem
Shock Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Opublikowano 13 Listopada 2017 Ja wszystko zrobiłem a nie mam aparaturki a tak bym polatał A na giełdzie jest prawie nówka Futaba 14 SG za uczciwe pieniądze ...
amks22 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Koniec sezonu 2017 w Kętach już prawie za nami, ale plany na 2018 już są , będziemy upalać na naszym lotnisku znowu Reactora z GP ,(to już chyba trzecia sztuka w ciągu 8lat), hehe pewnie będą żarty pod moim adresem że powrócił syn marnotrawny do spalin , no nigdy się nie za zarzekałem że tak się nie stanie ,czas znów zawitać na nasze lotnisko z benzyną .Powoli ogarniam temat i wstępne przymiarki już są Wyposażenie zastosuję zgodnie z wskazówkami producenta.Myślę że będzie to optymalne rozwiązanie.
Xan86 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 No w końcu się nawrócił i nie będzie mówił, że mu głośno
endriuRC Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Ooo bardzo fajny modelik ... czekam na efekt końcowy i oczywiście na oblocik !
Shock Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 Świetny model ,wizualnie jak i w lataniu .Gratulacje Kaźmirz Fakt były 3 .Z dwóch były fajne ogniska ,trzeci chyba jeszcze jest u Marka.
amks22 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 No, modelarnia powoli zapełnia się wyposażeniem dla Reactora 1
Shock Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2017 No ,no, same firmowe graty . Widziałem ,macałem ,fajne .
endriuRC Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Koledzy i koleżanki chciałbym wam życzyć zdrowych pogodnych świąt Bożego Narodzenia duużo fajnych prezentów pod choinką jak i szczęśliwego nowego roku
PilotM Opublikowano 26 Grudnia 2017 Opublikowano 26 Grudnia 2017 No, modelarnia powoli zapełnia się wyposażeniem dla Reactora IMG_3742.JPG Mogę polecić ten model jako posiadacz, trzymam kciuki dobry wybór.
amks22 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dzięki Marku , widziałem jak Reactor lata pod twoimi sterami i spodobał mi się od razu Doszły następne elementy wyposażenia . Zdecydowałem się na Pittsa , po dłuższych poszukiwaniach i zasięganiu opinii wybór padł na Nestera Trafiony , profesjonalna szybka i rzeczowa obsługa , zamówienie i po dwóch dniach Pitts zrobiony pod moje indywidualne "widzi mi się" w cenie seryjnego JMB . Nester jest pojemnościowo większy od JMB o 1/5 (myślę że będzie bardzo cichy w porównaniu z konkurencją) i jednocześnie lżejszy od JMB K-10350 o prawie 70 gram . Jak p.Rafał mnie poinformował jest to zasługa wysokiej jakości materiałów ( 3 lata gwarancji na tłumik ). Oczywiście dostępne są całe sety , kolektory , rezonansy , kanistry i wszelkie potrzebne akcesoria do wydechów RC http://alu-nester.com/pl/strona-glowna/ 1
Shock Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 Naprawdę wyrób wysokiej klasy ,miło się dotyka i ogląda takie cudeńka . Ciekawe na ile będzie inny dźwięk o seryjnej puszki. Dodam iż mimo większych wymiarów od typowych chińskich pittsów ten tłumik waży 187 g
amks22 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 To kiedy go słuchamy? Jak wszystko wypali pierwsze testy w sobotę
Rekomendowane odpowiedzi