sbogdan1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Bogdan poproszę sztukę oczywiście Myślę że utworzę osobny wątek dotyczący kalendarza 2018 i poproszę o przeniesienie wpisów aby nie robić tu tłoku. Ja ,,sbogdan1,, 1szt Andrzej ,,endriuRC,, 1 szt Łukasz ,,Łukasz.S,, 1 szt Adam 4 szt Kacper ,,kapol,, 1 szt Wojtek ,,wojcio69,, 1 szt Michał ,,MironRC,, 1 szt Grzegorz ,,Czajan,, 1 szt Antoś 1 szt Krzysztof ,,Viper,, 1 szt Lesław ,,Leszekm35,, 1szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Aby nie robić tu kalendarzowego tłoku założyłem osobny wątek w Hyde Parkhttp://pfmrc.eu/index.php/topic/71054-kalendarz-2018/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Dzisiaj jest fajna pogoda na latanie. Od poniedziałku podobno śnieg.Na lotnisko zawitała młodzież z nowym nabytkiem Parrot Beebop 2. Fajna zabawka z FPV???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ja wszystko zrobiłem a nie mam aparaturki a tak bym polatał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ja wszystko zrobiłem a nie mam aparaturki a tak bym polatał No Andrzej MXS by dzisiaj pięknie chodził. Pogoda idealna. Za niedługo mikołaj to napisz list i może Ci przyniesie jak byłeś grzeczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 No Andrzej MXS by dzisiaj pięknie chodził. Pogoda idealna. Za niedługo mikołaj to napisz list i może Ci przyniesie jak byłeś grzeczny Właśnie nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Ja wszystko zrobiłem a nie mam aparaturki a tak bym polatał A na giełdzie jest prawie nówka Futaba 14 SG za uczciwe pieniądze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Koniec sezonu 2017 w Kętach już prawie za nami, ale plany na 2018 już są , będziemy upalać na naszym lotnisku znowu Reactora z GP ,(to już chyba trzecia sztuka w ciągu 8lat), hehe pewnie będą żarty pod moim adresem że powrócił syn marnotrawny do spalin , no nigdy się nie za zarzekałem że tak się nie stanie ,czas znów zawitać na nasze lotnisko z benzyną .Powoli ogarniam temat i wstępne przymiarki już są Wyposażenie zastosuję zgodnie z wskazówkami producenta.Myślę że będzie to optymalne rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 No w końcu się nawrócił i nie będzie mówił, że mu głośno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Ooo bardzo fajny modelik ... czekam na efekt końcowy i oczywiście na oblocik ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Świetny model ,wizualnie jak i w lataniu .Gratulacje Kaźmirz Fakt były 3 .Z dwóch były fajne ogniska ,trzeci chyba jeszcze jest u Marka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 No, modelarnia powoli zapełnia się wyposażeniem dla Reactora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 No ,no, same firmowe graty . Widziałem ,macałem ,fajne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Koledzy i koleżanki chciałbym wam życzyć zdrowych pogodnych świąt Bożego Narodzenia duużo fajnych prezentów pod choinką jak i szczęśliwego nowego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 No, modelarnia powoli zapełnia się wyposażeniem dla Reactora IMG_3742.JPG Mogę polecić ten model jako posiadacz, trzymam kciuki dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dzięki Marku , widziałem jak Reactor lata pod twoimi sterami i spodobał mi się od razu Doszły następne elementy wyposażenia . Zdecydowałem się na Pittsa , po dłuższych poszukiwaniach i zasięganiu opinii wybór padł na Nestera Trafiony , profesjonalna szybka i rzeczowa obsługa , zamówienie i po dwóch dniach Pitts zrobiony pod moje indywidualne "widzi mi się" w cenie seryjnego JMB . Nester jest pojemnościowo większy od JMB o 1/5 (myślę że będzie bardzo cichy w porównaniu z konkurencją) i jednocześnie lżejszy od JMB K-10350 o prawie 70 gram . Jak p.Rafał mnie poinformował jest to zasługa wysokiej jakości materiałów ( 3 lata gwarancji na tłumik ). Oczywiście dostępne są całe sety , kolektory , rezonansy , kanistry i wszelkie potrzebne akcesoria do wydechów RC http://alu-nester.com/pl/strona-glowna/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 To kiedy go słuchamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Naprawdę wyrób wysokiej klasy ,miło się dotyka i ogląda takie cudeńka . Ciekawe na ile będzie inny dźwięk o seryjnej puszki. Dodam iż mimo większych wymiarów od typowych chińskich pittsów ten tłumik waży 187 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 To kiedy go słuchamy? Jak wszystko wypali pierwsze testy w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 A to jest DA35 czy DA50 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi