Xan86 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 8 września pasuje elegancko, akurat mam wolny weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 6 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Płyta lotniska przygotowana na sobotnio niedzielne spotkanie Pogoda zapowiada się pochmurna ale bez deszczu ( no zobaczymy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Krótkie info dla zainteresowanych . W związku z planowanym jutro mini piknikiem/spotkankiem lecz niezbyt przychylnymi prognozami pogodowymi spotkanie zostaje wstępnie przeniesione na niedzielę - ma być piękna pogoda. Planowane niedzielne spotkanie jest luźne i niezobowiązujące ze względu na odbywający się równocześnie piknik w Raciborzu (na który chętnie niektórzy się wybiorą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Hej ...No to życzą pogody na weekend.Ja odpadam bo dostałem w końcu urlop wakacyjny i wybywam z domu z rodzinką w Polskę. To jeszcze napisz jak załatwić z żoną, sobotnie latanie i niedzielny piknik? Podobno wiesz Grześ ładujesz klamoty i małżowinkę i jedziesz tu i tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Boguś planowałem Was odwiedzić na Waszym lotnisku jutro. Ale w niedzielę jadę do Raciborza. Chłopaki trzeci raz mnie zapraszają. Dwa razy z różnych przyczyn nie byłem. Może z niektórymi osobami tam się zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 A dziś na lotnisku zgrupowanie , latanie , grillowanie , biesiadowanie do wieczora . Pogoda dopisała a i modelarze myślę zadowoleni ( nalatani ) no i nasyceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Dzisiejszy dzień na lotnisku udał się w 100% . Wszyscy wylatani na maxa, najedzeni, a wszystko w super atmosferze . Poniżej parę fotek z dzisiejszego dnia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Kapitalny dzień na lotnisku,prawie piknik pełna gębą Od akrobatów,makiet,po jety było na co popatrzeć -fotki mówią wszystko. Mam nadzieję że goście zadowoleni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Jeszcze film z lotu Jacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Oj działo się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Super fajne spotkanie i loty Ekipa spora modeli dużo z tego co słyszałem to lepszy piknik niż w Raciborzu Dzięki za wspólne loty i do następnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Leszek kto Ci takich bzdur naopowiadał ? W Raciborzu było super!!! Inni się mogą od Raciborza uczyć jak organizować takie imprezy Ale super że polataliście. Pogoda dzisiaj była wymarzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Leszek kto Ci takich bzdur naopowiadał ? W Raciborzu było super!!! Krzysiek, jakoś musieliśmy żartować z żalu że nie dotarliśmy do Raciborza... Oczywiście nie ma co porównywać Naszego latania z profesjonalnym piknikiem w Raciborzu gdzie zawsze jest profi organizacja oraz duża frekwencja.Niemniej czas spędzony w Kętach pozwolił na zdecydowanie większą ilość lotów oraz kameralną atmosferę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Szkoda że Was nie było ale za rok może w końcu wpadniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Krzysiek, jakoś musieliśmy żartować z żalu że nie dotarliśmy do Raciborza... Oczywiście nie ma co porównywać Naszego latania z profesjonalnym piknikiem w Raciborzu gdzie zawsze jest profi organizacja oraz duża frekwencja.Niemniej czas spędzony w Kętach pozwolił na zdecydowanie większą ilość lotów oraz kameralną atmosferę . Wiem wiem Rafał Ale to prawda co mówisz bo ilość pilotów i widzów w Raciborzu mnie zaskoczyła. Organizacja i wszystko dopięte na ostatni guzik. Może mi się uda kiedyś podjechać i polatać z Wami Na chwilę obecną mam deficyt czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Było w Kętach naprawdę wspaniale a do Raciborza myślę że na przyszły rok się wybierzemy całą ekipą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Ale trawę macie super u nas na razie to więcej chwastów niz trawy i suche lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Było w Kętach naprawdę wspaniale a do Raciborza myślę że na przyszły rok się wybierzemy całą ekipą Janek to by było coś !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin_ Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Hej, Podglądałem Was koledzy przez ostatnie dwa tygodnie i jakoś naszła mnie ochota na latanie, więc jeśli jest jeszcze jakieś wolne miejsce RC Team Kęty to z chęcią się przyłączę. Przepatrzyłem kilkadziesiąt stron z tego wątku, ale nigdzie nie udało mi się znaleźć informacji na jakich zasadach można korzystać z lotniska. Czy mógłby ktoś mnie oświecić? Na początek planuję kupić ten model https://www.rchubiq.eu/volantex-rc-motoszybowiec-fpvraptor-v2-2m-fpv-uav-nowa-wiezyczka-pchajacy-silnik-757-v2-pnp-p-228.html czy jest szansa na pomoc kogoś z Was w jego oblocie? Pozdrawiam marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Cześć MarcinNajlepiej podjedź sobie do nas na lotnisko, poznasz osobiście kolegów, zobaczysz teren itp.Przez weekend o ile jest pogoda zawsze ktoś u nas lata. Ewentualnie jakieś pogaduchy itp. Szczegóły można omówić na miejscu.A tak w telegraficznym skrócie zawsze na początku roku robimy spotkanie organizacyjne, ustalamy składkę, bo jest nieodzowna na utrzymanie lotniska. No i latanie do bólu aż słońce za horyzont się schowa.Co do oblotu każdy zapewne chętnie pomoże.A że tak zapytam dlaczego akurat padł wybór na taka platformę pod FPV , czy to pierwszy model ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi