PilotM Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Zmontowałem narty do Reactora jutro w południe jak będzie pogoda próba. Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Marek to ja też się melduję mimo że dziś trochę mi przywiało,zabiorę sprzęt do foceniaPuść esemska jakbyś się wybierał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jak tylko pogoda dopisze aby nie wiało to jedziemy. MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jak tylko pogoda dopisze aby nie wiało to jedziemy. MS No niestety Marek u mnie świata nie widać, Wieża odwołała wszystkie loty Ale powiem Ci że jak się wypogodzi z taka warstwą śniegu starty na płozach bajeczne że nie wspomnę o swoim latadle. Pozdrówka BS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 I na to liczę Bogdanie, jeszcze dwa tygodnie pracuje i mam tydzień urlopu zimowego. Tym razem zamierzam go spędzić przy budowie Bociana, na nartach z żoną, i polatać reaktorem z nartami, jak widać plan zacny zobaczymy czy się powiedzie. Będzie zdjęcie do nowego kalendarza na 2016 Pozdrawiam MS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Dokładnie Marku trzeba folio ze zdjęciami powoli kompletować Na narty obowiązkowo w tym tygodniu muszę odwiedzić jakiś stok bo mnie po dzisiejszych opadach nosi U Ciebie faktycznie plan zacny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Dzisiejsze latanie na hali w Bieruniu hardcor na maxa i Rafcio z czołgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Hej witojciePowiem tak ... zabawa przednia, jakoś nie byłem przekonany na halę ale po tym co zobaczyłem to zupełnie inny wymiar latania i nie chodzi tu bynajmniej aby się spinać ale o dobrą zabawę no i spotkanie z przyjaciółmi a do tego dochodzą ciekawe sytuacje powietrzne wręcz hardcorowe i śmieszne że nie wspomnę o fajnych tekstach. W powietrzu natomiast czuć walkę z przestrzenią tudzież z innymi piankowcami.Jak zmontuję nakręcony film z hali nie omieszkam wrzucić,wczoraj na szybkości przejrzałem materiał i jest parę fajnych scenek, zwłaszcza ,,bombowiec,,Krzyśka podczas powietrznej kraksy.Dodam że nie jestem zapalonym kamerzystą , czysta amatorszczyzna, ale coś tam zarejestrowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Fajnie że udało się zebrać tak zgraną ekipę dodam że w przyszłym tygodniu termin zaklepany środa godz.21.00 hala Bieruń. Obecność obowiązkowa Marcin nie złe tempo zamieściłeś zdjęcia zanim ja dojechałem do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 ???? jak expres to expres , następnym razem więcej fotek trzeba porobić ???? jak wrócę do domu to wrzucę reszte. No i czekamy na filmik Bogdana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ale następnym razem pasowało by tak w obuwiu polatać A cóż to Bogdan za scena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Haha zapomniałem w Photoshopie dorobić obuwia ???? następnym razem się poprawie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 No fajnie było. Super zabawa, mimo iż nie miałem swojej apki i modelu to się nalatałem jak nigdy.Serdeczne dzięki chłopaki !! Następnym razem już chyba będę o swoim sprzęcie.. . Boguś montuj film bo chyba będzie bardzo ciekawy P.S Flatana vel czołg rządzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Będzie będzie..puki co to muszę posklejać te kawałki które nakręciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Kolejne kilka fotek z wczorajszych wariacji Czołg w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Grzegorz jakie skupienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Film gotowy zgrywa się powoli.Na deser zostały dwa filmiki ale to już nie dziś. Będą dedykowane Rafałowi i Krzyśkowi Marcin fajne foty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ciekawe co tam na nich jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 W 9:35 bardzo szczere stwierdzenie, hihihihihihi Nie no końcówka najlepsza, atak z powietrza ile razy to oglądam to się śmieje.A przy montażu filmu miałem niezłą polewkę, na lotnisku takich ,,jaj,, nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Bogdan super filmik i ten tekst Andrzeja ale ........... Hahaha ???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi