Skocz do zawartości

Lotnisko modelarskie - Kęty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tylko pogoda dopisze aby nie wiało to jedziemy.

MS

No niestety Marek u mnie świata nie widać,

Wieża odwołała wszystkie loty ;)

Ale powiem Ci że jak się wypogodzi z taka warstwą  śniegu

starty na płozach bajeczne że nie wspomnę o swoim latadle.

Pozdrówka BS

Opublikowano

I na to liczę Bogdanie, jeszcze dwa tygodnie pracuje i mam tydzień urlopu zimowego.

Tym razem zamierzam go spędzić przy budowie Bociana, na nartach z żoną, i polatać reaktorem z nartami,

jak widać plan zacny zobaczymy czy się powiedzie.

Będzie zdjęcie do nowego kalendarza na 2016 

Pozdrawiam MS 

Opublikowano

Dokładnie Marku trzeba folio ze zdjęciami powoli kompletować

Na narty obowiązkowo w tym tygodniu muszę odwiedzić jakiś stok bo mnie po dzisiejszych opadach nosi

U Ciebie faktycznie plan zacny

Opublikowano

Hej witojcie
Powiem tak ... zabawa przednia, jakoś nie byłem przekonany na halę ale po tym co zobaczyłem

to zupełnie inny wymiar latania i nie chodzi tu bynajmniej aby się spinać ale o dobrą zabawę

no i spotkanie z przyjaciółmi a do tego dochodzą ciekawe sytuacje powietrzne wręcz hardcorowe i śmieszne

że nie wspomnę o fajnych tekstach. W powietrzu natomiast czuć walkę z przestrzenią tudzież z innymi

piankowcami.
Jak zmontuję nakręcony film z hali nie omieszkam wrzucić,wczoraj na szybkości przejrzałem materiał

i jest parę fajnych scenek, zwłaszcza ,,bombowiec,,Krzyśka podczas powietrznej kraksy.Dodam że nie jestem zapalonym

kamerzystą , czysta amatorszczyzna, ale coś tam zarejestrowałem.

Opublikowano

Fajnie że udało się zebrać tak zgraną ekipę :) dodam że w przyszłym tygodniu termin zaklepany środa godz.21.00 hala Bieruń.

Obecność obowiązkowa :D

Marcin nie złe tempo zamieściłeś zdjęcia zanim ja dojechałem do domu. :)

Opublikowano

???? jak expres to expres , następnym razem więcej fotek trzeba porobić ???? jak wrócę do domu to wrzucę reszte. No i czekamy na filmik Bogdana.

Opublikowano

No fajnie było.

Super zabawa, mimo iż nie miałem swojej apki i modelu to się nalatałem jak nigdy.Serdeczne dzięki chłopaki !!

Następnym razem już chyba będę o swoim sprzęcie.. :) .

Boguś montuj film bo chyba będzie bardzo ciekawy ;)

P.S Flatana vel czołg rządzi :D .

Opublikowano

W 9:35 bardzo szczere stwierdzenie, hihihihihihi

Nie no końcówka najlepsza, atak z powietrza ile razy to oglądam to się śmieje.
A przy montażu filmu miałem niezłą polewkę, na lotnisku takich ,,jaj,, nie ma ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.