endriuRC Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Hehe, RC Team Kęty zatacza coraz większe kręgi... Fajnie Andrzej że przyozdobiłeś swój nowy model naszym logo,pasowało by więc polecieć chociaż raz na naszym lotnisku . Skoro zrobiłeś krypto reklamę swojej nowej maszynki to się pochwal co to za Extra,rozmiar,silnik,waga ? Wieczne loty model 2 lot bardzo nieudany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Wieczne loty model 2 lot bardzo nieudany Czyli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Krzysiu to wiadomość zaszyfrowana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Krzysiu to wiadomość zaszyfrowana :D Próbowałem rozszyfrować i ni chu chu nic nie pasi. No chyba że ,,Wieczorne loty dwóch modeli bardzo nie udane,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Bład przy ladowaniu i kadlub roztrzaskany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Endriu jak chcesz to mam akrobata do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 z wyposazeniem ? wolałbym bez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Tak jak obiecałem, ostatnia już seria lotów w Lipowej. SU - 29 I jeszcze kilka fot...Nie ukrywam że ładnie prezentował się na błękitnym niebie. Pejzaż_owo i lotniczo Rafał z Virusem W duecie raźniej Na zakończenie piękny model Zbyszka Fantasy A tak wygląda lotnisko z innej perspektywy. No cóż fajnie było, w zasadzie mieliśmy wszystko co potrzeba - piękna pogoda - słońca w swej spiekocie aż nadmiar - termika - wiaterek - nieco bezwietrznego spokoju - jedzonko z grill pychota - kapitalna atmosfera I najważniejsze ... serducho i gościnność Zbyszka , dzięki niemu mogliśmy się spotkać. Zbyszek dziękujemy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 No i przed Tobą Boguś wypada uchylić czoła za świetną fotorelację z fajnymi komentarzami do niej . Fajnie że oprócz Soliusa chce Ci się targać torbę ze sprzętem foto .Po prostu serdeczne dzięki . Tymczasem w Kętach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Dzięki Rafał ,ważne że się foty podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Kurna cisza tu jak w kościele po śmierci organisty.Może zapodam kilka fotek z dzisiejszej niedzieli.Foty w nieco innym stylu, z innej perspektywy,pokazują nasze lotnisko i piękną okolicę wraz z Beskidami w oddali...Jak dla mnie pogoda cudowna typowo pejzażowa ku mojej uciesze Piękne światełko ,chmurki bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Kurna cisza tu jak w kościele po śmierci organisty. Może zapodam kilka fotek z dzisiejszej niedzieli. Foty w nieco innym stylu, z innej perspektywy,pokazują nasze lotnisko i piękną okolicę wraz z Beskidami w oddali... Jak dla mnie pogoda cudowna typowo pejzażowa ku mojej uciesze Piękne światełko ,chmurki bajka. Bogdan, trzeba było jechać na Czechy. Zabrakło tam twojego aparatu Dołączył byś do swojej kolekcji takie maszyny : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 No niestety Konrad czasem są inne priorytety i nic nie poradzisz.Ale z pewnością będzie jeszcze okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Boguś starałem się zastąpić Ciebie , ale to jest nie możliwe . Muszę przeglądnąć moje wypociny w aparacie i wieczorem wrzucę jakieś fotki z naszej wyprawy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zostaliście do samego końca? Kto w ogóle wygrał? Bo na stronie nie ma jeszcze żadnych wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Boguś starałem się zastąpić Ciebie , ale to jest nie możliwe . Muszę przeglądnąć moje wypociny w aparacie i wieczorem wrzucę jakieś fotki z naszej wyprawy :D Oj tam oj tam, każda fota jest fajna, wrzucaj bom ciekaw co tam jeszcze było. Z tego co słyszałem z relacji Kazka Rafała i Krzyśka to było ,,grubo,, i zajefajnie. Mnie obecnie kręcą foty z powietrza że nie wspomnę o filmach ale sprzętowo trochę lipa. W każdym bądź razie mam ochotę na coś takiego. Nie koniecznie musi to być DJI bo jest drogi jak świnia, tam chyba ten biały plastik robi cenę A tak na serio to my są ,,bidoki,, takie zabawki to przeciętny szkop za miesięczną wypłatę kupuje a u nas trzeba kombinować jak przytulić lewego grosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Grubo Boguś to mało powiedziane pan Funfly przeszedł wszystkich hahah. Ogarnę się i poprzeglądam fotki to powrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 pan funfly tera pije drina i czeka na relację foto Boguś żałuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Oj fajna była impreza w Znojmo ,nie tylko ze względu na sedno czyli podziwianie mistrzowskich lotów... Cała wyprawa ,nocleg,namioty,małe conieco z rana i wieczora,komentarze pana fanflaya - mistrzowskie. Jeden z fajniejszych modelarskich weekendów w doborowym towarzystwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi