Marcin.O Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Bogdan jeszcze jak by się to jakoś w jedną całoś kleiło to by było spoko . A tak to sam wiesz jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyra63 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Fajny filmik z dobrą muzą coś dla Marcina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Dobre dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Kolega z forum oferuje mi za darmo także bez sensu wydawać pieniądze a pozatym nie ma go na stanie bo dzwoniłem do niego Panowie przyjadę z tata jak wróci z trasy, godznę przyjazdu podam jutro, mogę zabrać spacewalkera aby trawke powąchał ? Oświadczam iż piloci sa gotowi na takową okazj, nawet szaliki ubrali: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Co tu dzisiaj taka cisza ? Czyżby wszyscy szykowali siły na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Marcin, sprzęcicho same się nie spakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Cicho bo wszyscy się pakują na jutro . Ja tam odstawiłem do garażu wypchanego po sufit Sharana oj, co tam nie ma....brak tylko beczki z piwem . W zasadzie to bierzmy jakieś modele czy typowo biesiadnie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_98 Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 No bez przesady .. modele to przede wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 No,no modele... Ja tam przewiduję kierowanie ruchem na lotnisku i poganiane Twojego taty żeby lał szybciej do tych kufli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Panowie przy okazji kupie pakiet do zasilania serw i odbiornika do spaliny, jak ktos ma na sprzedaż niech napsisze cene na pw lub dzwoni 516827372 jutro bym odkupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Beka się kula ,z tego co mi wiadomo to jest już na Woli , czyli już blisko .Maszyny już po rozruchu i naładowaniu czekają na dostarczenie w miejsce docelowe ,jeszcze tylko krótka nocka i impra na całego i nie wyobrażam sobie nocki bez lotów na czuja .Przecież nietoperze też jakoś latają ,no nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Tyś widzioł nietoperza , beka się kula może do rana się dokula . Krystian a Ty nieznasz magicznego słowa hokus pokus i już spakowane . Rafał kup jutro kartki A4 modele uśtuchamy se na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 No i jak tam wstali już ?? Niestety dupa,leje jak cholera w Kętach.... Żartowałem,piękne słońce od rana ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 No to impreza na całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dzieki panowie za udany dzień warto było przyjechać nawet i bez modelu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dzięń dobry.wstawać i na lotnicho. co z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Cześć Mirek ranny ptaszek z Ciebie. Imprezka na wypasie więc puki co chyba każdy dosypia. tym bardziej że późniejszej części było już chyba bardzo odlotowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 I to jeszcze jak ,wszystko i wszyscy odlatywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Chłopaki dzięki za zaproszenie i miłą atmosferę było rewelacyjnie. Ale strasznie mocno u Was działa grawitacja ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Bo Kęty są w geologicznej depresji , więc bliżej środka ziemi , a co za tym idzie ;przyciąganie ziemskie większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi