Skocz do zawartości

Lotnisko modelarskie - Kęty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega z forum oferuje mi za darmo także bez sensu wydawać pieniądze a pozatym nie ma go na stanie bo dzwoniłem do niego

Panowie przyjadę z tata jak wróci z trasy,  godznę przyjazdu podam jutro, mogę zabrać spacewalkera aby trawke powąchał :D?

Oświadczam iż piloci sa gotowi na takową okazj, nawet szaliki ubrali:

11863369_745047615600974_681254023769315

Opublikowano

Cicho bo wszyscy się pakują na jutro :D .

Ja tam odstawiłem do garażu wypchanego po sufit Sharana oj, co tam nie ma....brak tylko beczki z piwem ;) .

W zasadzie to bierzmy jakieś modele czy typowo biesiadnie ? :D :D

Opublikowano

Panowie przy okazji kupie pakiet do zasilania serw i odbiornika do spaliny, jak ktos ma na sprzedaż niech napsisze cene na pw lub dzwoni 516827372 jutro bym odkupił.

Opublikowano

Beka się kula ,z tego co mi wiadomo to jest już na Woli , czyli już blisko .Maszyny już po rozruchu i naładowaniu czekają na dostarczenie w miejsce docelowe ,jeszcze tylko krótka nocka i impra na całego :D i nie wyobrażam sobie nocki bez lotów na czuja .Przecież nietoperze też jakoś latają ,no nie.

Opublikowano

Tyś widzioł nietoperza , beka się kula może do rana się dokula :D . Krystian a Ty nieznasz magicznego słowa ;) hokus pokus i już spakowane :P. Rafał kup jutro kartki A4 modele uśtuchamy se na miejscu :D

Opublikowano

Cześć Mirek ranny ptaszek z Ciebie. :)

Imprezka na wypasie :) więc puki co chyba każdy dosypia.

tym bardziej że późniejszej części było już chyba bardzo odlotowo ;)

Opublikowano

Bo Kęty są w geologicznej depresji , więc bliżej środka ziemi , a co za tym idzie ;przyciąganie ziemskie większe :P

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.