sbogdan1 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 The Last Flight 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Bogdan zdjęcia rewelacyjne i bardzo efektowne a to pierwsze powalające... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Prezentuje się super, szkoda tylko że tak wygląda ostanie zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Znakiem tego że przeszedł do krainy wieczności.Jednak nie w całości, bowiem jest u mnie część statecznika poziomego. Ale kondukt pogrzebowy nie w komplecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No szkoda , ale cóż czasami tak bywa. Zostały jeszcze skrzydła nie ruszone i jedna połówka steru wysokosci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No i niestety po pikniku . Wg mojej oceny było mega fajnie,ciekawie,dramatycznie,wesoło,smakowicie no i odlotowo ... Pogoda faktycznie opłacona przez Mirka,ciepło,słonecznie,bezwietrznie. Informacyjnie napiszę ze zeszło oprócz całego stołu wypieków ,8litrów żurku,ok. 5 kg karkówki,ok.5 kg kiełbasy,3kg bigosu i dwie beczki 30 litrowe piwa (w jednej została końcówka,dziś ściągamy do butelek ). Dotarło bardzo dużo ludzi,nawet nie do końca związanych z lotniskiem ale każdy został odpowiednio ugoszczony. Piękne loty,fajne modele,spektakularne kreciki -typowy obraz pikników... Wieczorem zamieszczę kilka filmików bez cenzury... a niech każdy zerknie jak to wyglądało z oka kamery... Pod koniec pikniku ok. 22 kiedy dogasało ognisko odwiedziła nas straż miejska ,oczywiście z czystej ciekawości co tu robimy w polach o takiej porze . Proszę osoby mające ciekawe foty,filmiki o zamieszczanie ich w temacie,niech świat widzi jak bawi się RC Team Kęty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 A wiec trochę wspomnień z Pikniku RC ,wszak czas to już przeszły, ale w pamięci pozostanie z pewnością.Kameralna atmosfera , ale przyznać trzeba że uczestników było sporo, świetna ,,wyżerka,, jednym słowem bufet oferował wszystko co powinno być na taką okoliczność plenerową. No dobra koniec gadania zabieramy się za oglądanie.Skład RC Team Kęty , oczywiście nie jest to komplet bowiem nie wszyscy mogli uczestniczyć w tym dniu. Pogoda dopisała na maxa , jak na tą porę roku i miesiąc naprawdę było rewelacyjnie. I kolejne foty... Oczywiście wspólne przemyślenia i dyskusje na porządku dziennym ... Tego pana chyba wszyscy znają A tego Pana chyba tak samo A to wspomniany bufecik No i najważniejsze stoisko aby ugasić pragnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwez Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No szkoda że nie odwiedziłem was na imprezie w tak piękną pogodę, ale muszę się pochwalić inną imprezą w ten sam dzień. http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/7957420,podniebne-walki-modeli-wideo-zdjecia,id,t.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 To teraz coś ode mnie Zapraszam do oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 A ja zamieszczam obszerną relację filmową z pikniku . Filmy bez cenzury,proszę oglądać z przymróżeniem oka ... Dobra,bezpieczna zabawa,kultura (czasem wymykająca się spod kontroli ),biesiadowanie,piwkowanie,odreagowanie , to był cel tego spotkania i udało się to znakomicie.Za rok powtórka na bank !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Co tu dużo pisać , mega imprezka w doborowym towarzystwie. Pogoda idealna , jedzenie jeszcze lepsze , dużo soku z gumi jagud po którym co niektórych fantazja ponosiła ze mną na czele . Kilka kretów upolowanych i napewno będziemy ten piknik jeszcze długo wspominać. Boguś dzięki za jak zawsze zarąbiste foty a te z Yakiem są naprawdę wyjątkowe bo będą niezła pamiątką po nim . Cóż sezon się kończy pomalutku więc jest troszkę czasu na poskładanie następnej maszyny i też będzie niezle zadymiać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No panowie jak dla mnie to chapeau bas !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Masakra poprostu filmy w dechę a komentator jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ten dzień będę mile wspominał przez długi czas , było wspaniale wielkie dzięki . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No to jeszcze nasza wspólna fotka -ja i Marcin w stanie płynnym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No panowie widać zmęczenie po całym dniu, ale warto było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ja cos tam nagralem jutro wrzuce poniewz jestem w drodze do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No i nie mogło zabraknąć filmu z oblotu Mirkowego nabytku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 I jeszcze jeden edit.. Z dedykacją dla Rafała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Mirku gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi