Picasa127 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 ..A, że tak zapytam; do czego jest ci to potrzebne Endriu? Z akrobacjami trzeba iść w miarę po kolei, nie zrobisz pętli z wplecioną beczką jeśli tej beczki nie umiesz. Z tym co pytasz jest podobnie, pierwsze trzeba poćwiczyć lot odwrócony, pionowe wyjście w góre i na koniec harrier żeby trochę ustabilizować model po takim przewrocie. Sam przewrót nie jest jakiś skomplikowany(przytrzymuje się drążki w górnych rogach), proponuje poszukać sobie filmików np. Joe Smith'a, na których widać ułożenie rąk na aparaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 ..A, że tak zapytam; do czego jest ci to potrzebne Endriu? Z akrobacjami trzeba iść w miarę po kolei, nie zrobisz pętli z wplecioną beczką jeśli tej beczki nie umiesz. Z tym co pytasz jest podobnie, pierwsze trzeba poćwiczyć lot odwrócony, pionowe wyjście w góre i na koniec harrier żeby trochę ustabilizować model po takim przewrocie. Sam przewrót nie jest jakiś skomplikowany(przytrzymuje się drążki w górnych rogach), proponuje poszukać sobie filmików np. Joe Smith'a, na których widać ułożenie rąk na aparaturze. I tak bym narazie nie robił takich wygibasów bo nie mam czym a w spacewalkerze by kadłub sie złamał xD ale dziękuje bardzo będe w 2016 ćwiczył ostro podstawy więc spotkamy się w Kętach i mnie pouczysz troszke co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Chopaki, a co wy macie w podpisach ?? Ja też chcę nasze logo . Nie wiem jak to zrobić ,pomożecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 No to tak panie Przerzucasz zdjęcie na pulpit (przesuwasz fotke kopiować się nie da) dodajesz na jakąś wrzute zdjęć aby mieć adres URL Gdy już masz adres URL wchodzisz w Ustawienia Sygnatura i wklejasz foteczke akceptujesz i kolejny z logiem forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 o i nawet Marcin wstawił hehe Rafał musisz wkleić to tak jak zdjęcie piorzez kliknięcie na pasku narzędzi w ten kwadrat z drzewkiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Mam i ja .Dzięki Andrzej . Problem był tylko gdzie wrzucić tą fotkę ,poszła na fotosik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Endriu podaj mu pełny adres Twojego url i niech tylko go wklei O już sobie poradził 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Chłopaki fajne macie te loga Rafał ja mam filmik który kiedyś nagrałem w Gierałtowicach z Twoim lotem Extrą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Oczywiście moge mieć logo lotniskowe nie będąc jego członkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Zakładając że "wkręcasz" się w nasze lotnisko ,myślę że nikt nie ma zastrzeżeń.Skoro naklejki lotniskowe masz, to logo też . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Wasze lotnisko Inspiruje lubie tam latać atmosfera nie będe mówił jaka bo sami wiecie zayebista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Panowie ma ktos na sprzedaż odbiornik Optima 7 lub 9 kanałów sprawny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Warto obejrzeć film nakręcony chyba w latach 50-60tych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 I taką piękną szkole szybowcową zniszczyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Piękne wspomnienie jak to kiedyś bywało . Szkołę szybowcową wcale tak do końca nie zniszczyli, ale brak inwestycji,wiara że będzie taka sielanka trwać wiecznie,błędne decyzje , doprowadziła do stanu jaki jest obecnie, czyli mocno podupadającego "kompleksu" jakim jest Żar. Jedynie kompleksowa przebudowa,nastawienie na komercję,wejście potężnego inwestora,mocno działające lotnisko,szkolenia, może ten stan odmienić .... Ta sytuacje mocno nas interesuje gdyż coroczne pikniki na Żarze to dla wielu rytuał a może się tak stać iż zostanie on mocno zagrożony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okruszek Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 I taką piękną szkole szybowcową zniszczyli Jak wszystko w naszym kraju :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Wracając dziś od Kazia , było by grzechem nie wpaść na lotnisko i wylatać na szybko dwóch pakietów . Wiało , pi..... po rękach ale co tam polatać trzeba i filmik też jest , ciężko się lata nagrywa telefonem i steruje modelem jednocześnie , ale krótki filmik jest . Wracając z lotniska dostałem zaproszenie od Rafcia na ciepłą herbatkę i ciacho bo zmarzłem jak cholera. Rafcio jutro czapki , polary i podbijamy Ochodzitą , i Długi się odgraża że też chce jechać http://youtu.be/4r_AobUywAE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 No całkiem fajnie,model w żywiole.Dobrze że wpadłeś na kawkę bo przynajmniej trochę odtajałeś . Teoretycznie jutro robimy się na mega wytrzymałych gości f3f na zboczu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dokładnie , maga twardziele i specialiśc od f3f-u hahah. Odtajałem i to bardzo bo nie ukrywam ale przepi....... mnie niźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi