Skocz do zawartości

Lotnisko modelarskie - Kęty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie wiem Rafał mój ,,latawiec,, pewnie by zaklaskał skrzydłami, choć kto wie może przy mniej prędkości wiatru dał by radę.

Więc chyba się nie załapię ;)

Sztyl z miotły zakleisz na skrzydła aby się nie uginały i będzie dobrze :D

Opublikowano

Nie wspomnieliśmy z Marcinem o gościu który zjawił się znikąd i zaczął wypytywać jak te modele utrzymują się w powietrzu ? ;)

Wspomniał o jakimś wczorajszym oblocie qłada po czym stwierdził że tak tu pizdzi że spada bo nie idzie wytrzymać...

Opublikowano

Taaaaak Kazek żałuje  :(  że nie był, wiem wiem Marcin że straciłem mega latanie

na następny wyjazd się piszę jak wcześniej mówiłem i biorę wiaderko ołowiu do doważania  :)  :)

Opublikowano

Panowie i ja się wlicze do grona Szyderców tego lotniska z moją małą pierdziawką nie za duży nie za mały w sam raz :D. Oblot już w 2016r 

Mianowicie SU26M :D  (nie rozłożyłem skrzydeł ponieważ posiadam za małe mieszkanie :P

EDIT. Chyba nie myślałem że będe aż taki szczęśliwy :D

10301938_758095114296224_42263624040106012108764_758095364296199_48463430519237711219672_758095397629529_171162405986676

Opublikowano

Co do matyski też tam latam (mam niedaleko) co do wyjazdu na szczyt śmiało możecie tam wyjechać znak ten stoi tam chyba tyle co droga istnieje ludzie normalnie tam wyjeżdżają i jeszcze nie słyszałem żeby ktos tam mandat dostał. Jakbyscie nastepnym razem się wybierali dajcie jakoś znać chętnie się podłącze

Opublikowano

O to grubo Andrzej :D .

Gratulacje,model pewny,dobrze latający powinieneś być zadowolony .

Kiedy planujesz swój pierwszy lot i dlaczego dopiero w 2016?

Robert ,daj nr tel. jak będziemy się wybierać to się zdzwaniamy :) .

Opublikowano

Andrzej gratulują nowego nabytku.
W razie czego mam pełną dokumentację foto lotniczą jakbyś chciał

luknąć co Krzysiek tym wyprawiał, a powiem Ci w sekrecie że model lata jak marzenie.

Opublikowano

Boguś po to Jesteś potrzebny Andrzejowi, żeby go przytulić :P  A co będzie to jeszcze nie wiem. Na razie są analizy i obserwuję co jest dostępne, bo teraz praktycznie nie ma żadnego wyboru, takie są pustki w sklepach :wacko:

Opublikowano

A do czego ja bym był potrzebny, aparaturę trzymać? czy rozruch silnika zrobić , zakupiłeś narowistego ,,rumaka,,

to sobie radź ;)

Ani to ani to :D 

Przytulenia nie potrebuję bo model poleci pieknie i także wyląduje pięknie  :D. Potrzebuję tylko zdjęć które tą chwile upamiętnią.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.