sbogdan1 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 No nie wiem Rafał mój ,,latawiec,, pewnie by zaklaskał skrzydłami, choć kto wie może przy mniej prędkości wiatru dał by radę.Więc chyba się nie załapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 No nie wiem Rafał mój ,,latawiec,, pewnie by zaklaskał skrzydłami, choć kto wie może przy mniej prędkości wiatru dał by radę. Więc chyba się nie załapię Sztyl z miotły zakleisz na skrzydła aby się nie uginały i będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Nie wspomnieliśmy z Marcinem o gościu który zjawił się znikąd i zaczął wypytywać jak te modele utrzymują się w powietrzu ? Wspomniał o jakimś wczorajszym oblocie qłada po czym stwierdził że tak tu pizdzi że spada bo nie idzie wytrzymać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Haha dokładnie , gość jak szybko wpadł tak szybko się zwinoł dodając na koniec że pizdzi jak w Kieleckim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Taaaaak Kazek żałuje że nie był, wiem wiem Marcin że straciłem mega latanie na następny wyjazd się piszę jak wcześniej mówiłem i biorę wiaderko ołowiu do doważania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Kazek nawet jak byś powiedział że nie jedziesz , to z Rafałem stwierdziliśmy że Cię siłom zapakujemy do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Panowie i ja się wlicze do grona Szyderców tego lotniska z moją małą pierdziawką nie za duży nie za mały w sam raz . Oblot już w 2016r Mianowicie SU26M (nie rozłożyłem skrzydeł ponieważ posiadam za małe mieszkanie EDIT. Chyba nie myślałem że będe aż taki szczęśliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Co do matyski też tam latam (mam niedaleko) co do wyjazdu na szczyt śmiało możecie tam wyjechać znak ten stoi tam chyba tyle co droga istnieje ludzie normalnie tam wyjeżdżają i jeszcze nie słyszałem żeby ktos tam mandat dostał. Jakbyscie nastepnym razem się wybierali dajcie jakoś znać chętnie się podłącze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Andrzej, gratuluję nowego nabytku,w końcu bedziesz mógł pokazać nam akrobację 7d???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Grzesiu ty doskonale wiesz jak wygląda akrobacja 7d hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 O to grubo Andrzej . Gratulacje,model pewny,dobrze latający powinieneś być zadowolony . Kiedy planujesz swój pierwszy lot i dlaczego dopiero w 2016? Robert ,daj nr tel. jak będziemy się wybierać to się zdzwaniamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Andrzej już nawet bańkę na paliwo dzisiaj kupił A model przynajmniej został na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jak by model był na alkohol to by stały skrynki z browarami a że jest na paliwo to kupiłem baniok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Andrzej gratulują nowego nabytku.W razie czego mam pełną dokumentację foto lotniczą jakbyś chciał luknąć co Krzysiek tym wyprawiał, a powiem Ci w sekrecie że model lata jak marzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Boguś przy oblocie potrzebuje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Cię *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A do czego ja bym był potrzebny, aparaturę trzymać? czy rozruch silnika zrobić , zakupiłeś narowistego ,,rumaka,, to sobie radź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Krzysiek, teraz ty się pochwal co zastąpi Su; Czyżby 2,7m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Boguś po to Jesteś potrzebny Andrzejowi, żeby go przytulić A co będzie to jeszcze nie wiem. Na razie są analizy i obserwuję co jest dostępne, bo teraz praktycznie nie ma żadnego wyboru, takie są pustki w sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 A do czego ja bym był potrzebny, aparaturę trzymać? czy rozruch silnika zrobić , zakupiłeś narowistego ,,rumaka,, to sobie radź Ani to ani to Przytulenia nie potrebuję bo model poleci pieknie i także wyląduje pięknie . Potrzebuję tylko zdjęć które tą chwile upamiętnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi