idfx Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Fajnie było kiedyś do tego tematu zaglądać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 no to nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ja lubiłem bo sporo modeli mi się podoba i podobało, oblotów, konwersacji a teraz wejdę by sobie wspomnieć co było, znów zobaczyć i ciężko mi się przekopać przez kilkanaście nowych stron wątków bo pieprzenie o dupie maryni już nie mówiąc o zachowaniach na lotnisku. no to nara Nie musisz mnie wyręczać bo sam sobie to powiedziałem, ale mimo wszystko dzięki za fatygę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 pisze się o dupie Maryny jak już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Zachowanie na lotnisku jest u nas bardzo specyficzne czy komuś się to podoba czy nie... Wszystko z umiarem u bezpieczeństwem przyjechał byś to zmieniłbys swoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Kacper nie każdy jest tak zdyscyplinowany na lotnisku jak byś sobie tego życzył Jak dla mnie nie potrzebne bicie piany i tyle . Tak samo ja mogę powiedzieć że pisanie o jednej rzeczy na 5 stron też , i wydziwianie że ta nie taka i tak dalej to też jest pisanie o dupie Maryny i nikt piany nie bije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Zachowanie na lotnisku jest u nas bardzo specyficzne czy komuś się to podoba czy nie... Wszystko z umiarem u bezpieczeństwem przyjechał byś to zmieniłbys swoje zdanie. Zapewne bym się tak zachwycił, że zacząłbym za poradą doświadczonych wychodzić na środek, biegać po całym pasie i wylatywać za plecy i nad ludzi ... Nie bierz tego Andrzeju prywatnie do Siebie bo robisz postępy i dobrze Ci idzie. Ja jednak posłuchałem mądrzejszych i nie planuję się cofać w rozwoju co do zachowania bo w lataniu jeszcze wiele mi brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Kacper już Ci Rafał napisał jak jest , i jaka specyfika lotniska jest no ale jak nie potrafisz tego sobie wyobrazic i niechcesz cofać się w rozwoju to Ty lataj tak ja Ty lubisz a my bedziemy latać tak jak My lubimy . I nie ma co się spinać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Piszecie jedno a na filmach i to już kolejnych prezentujecie to nieco inaczej .... Wasze lotnisko, Wasze zasady. Tylko wyraziłem swoją opinię, ale wiadomo ... krytyki i podpowiedzi nikt nie zniesie. Nie będę się więcej spinał Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Nie ma co panowie robić spiny jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Cóż począć nawet nasz wątek nie jest zdyscyplinowany i chyba nie będzie. Nikogo nie obrażamy piszemy o tym co chcemy, raz jest dyskusja rzeczowa poświęcona problemom technicznym, tudzież porady i pomysły etc..a czasem bywa że rozmowa jest na luzie o wszystkim i o niczym, łączy nas wspólna pasja, spotykamy się na ile to jest możliwe, tak więc trudno oczekiwać że wszyscy będą stawać na baczność. Dodam że jest wiele wątków na tym forum które tak naprawdę umierają a niektóre umarły bo ludziom po prostu nie chce się złożyć w całość kilku zdań i cokolwiek napisać. Nikt nikomu nie zabrania tu zaglądać pisać posty wyrażać swoje zdanie.Natomiast ocenianie drugich swoją miarą wg. siebie i swoich priorytetów jest trochę nie na miejscu,nie podejrzewam aby ktoś z nas, bo chyba chodziło o naszą ekipę, cofał się w rozwoju, z tego co widzę wszyscy funkcjonują doskonale i mają się dobrze. Aby ocenić faktyczny stan rzeczy trzeba samemu być i widzieć na własne oczy jak jest, a nie wypisywać ,,złote myśli,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shock Opublikowano 29 Października 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Mogę coś tu napisać ?? . Boguś napisał fajne słowa ale ja dopiszę coś mniej słodkiego. Prosto z mostu,bez owijania,bez znaczenia czy ktoś się obrazi czy nie ? Z MOJEGO tematu który miał promować nasze lotnisko zrobił się jarmark folwarczny,gówniana wymiana niepotrzebnych niczemu głupich hasełek,jazgot przez który faktycznie ciężko się przebić.Miały być foty,filmiki,krótkie komentarze,rozwiązywanie problemów technicznych a nie komunikator . Od tego macie PW,FB,GG,Shoutbox. Zamiast budować prestiż lotniska rozmieniacie to na drobne.. Nie dziwię się ludziom np. Kacprowi że stwierdza iż kiedyś był to fajny temat,popieram go tu w 100%. Nosząc naszą koszulkę na piknikach zawsze byłem dumny,teraz powoli chyba zacznę odczuwać lekkie zawstydzenie bo mogą mnie wytykać palcami że to ten od Andria co 10 stron oblatuje Su, Ci co żłopią soczek z gumijagód itp. Panowie temat nie ma być liderem pod względem stron ,wyświetleń bo ludzie przychodzą się pośmiać, tylko ma być czytany z zainteresowaniem, uznaniem i proszę o powrót do takiej formy a mamy ku temu ogromne predyspozycje. Gdybym był modem to na dzień doby z 10 stron poszło by w pizdu !! Andriu ja Cię nie zlinczuję ale może okazać się że latać to Ty będziesz miał możliwość tylko w Goczałkowicach Jakieś pieśni disco polo to Ty se wstawiaj wszędzie tylko nie tu i zluzuj majty bo twój bełkot jest męczacy.... Tyle Panowie albo aż.Nie mam do nikogo żalu bo jesteśmy świetną ,mocną grupą modelarzy ale pewien fason trzeba trzymać . Absolutnie nie mam zastrzeżeń co do lotniska ,nawet nie chce odnośić się ponownie do zarzutów Kacpra bo są idiotyczne. A teraz ,bo pewnie nastanie chwila ciszy ,informuję że forma na odważniki wysycha ale chyba coś przywarło bo nie chce wyjść . 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 No to jak bede musial latac w goczalkowicach to i tam bede latal, nic nie stoi na przeszkodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 W związku z wcześniejszymi informacjami odnośnie latania na hali to informuję że hala w Kętach odpada. Grześkowi udało się zaklepać halę jak w zeszłym roku w Bieruniu. Dzień to środa o godz. 21 . Kwota za godzinę to 50 zł dzielona przez ilość lataczy . Grzesiek myślę dopisze od kiedy do kiedy bo jest to czas ograniczony z możliwością kontynuacji (w razie zainteresowania). Szykować,budować,odkurzać halówki . Odnośnie powyższej "akcji" czyli mojego posta to liczę że większość zrozumiała przesłanie,to nie przeciwko nam a dla naszego dobra. Jeśli ktoś poczuł się urażony to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Odnośnie hali to ja tylko dodam że zaczynamy od 9 grudnia do końca stycznia a potem się zobaczy ,ale najprawdopodobniej nic się nie zmieni A propo odkurzania halówek nie róbcie tego śmigłem 20x10 ja probowałem nie sprawdza sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Grześ czemu dopiero od 9 ? Wcześniej się nie da ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jeszcze mam ciekawe info . 11 listopada wybieramy się na zakupy (głównie Marcin ) do sklepów za granicę... Jeśli ktoś jest zainteresowany jakimś towarem z poniższych sklepów a jest na stanie to proszę o kontakt i kasę z góry na towar . Po prostu możemy przy okazji coś przywieść bez kosztów wysyłki. http://www.nataair.sk/ http://www.modelarstvoimi.sk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 No to jak bede musial latac w goczalkowicach to i tam bede latal, nic nie stoi na przeszkodzie Andrzej nie ma co sie unosic honorem , bo to nie tędy droga . Posluchaj starszych gosci oni wiedza co mowia . Powodzenia w oblocie su :-)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi