Picasa127 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 W związku z wcześniejszymi informacjami odnośnie latania na hali to informuję że hala w Kętach odpada. Grześkowi udało się zaklepać halę jak w zeszłym roku w Bieruniu. Dzień to środa o godz. 21 . Kwota za godzinę to 50 zł dzielona przez ilość lataczy . Czemu hala w Kętach odpada ? Brak wolnych terminów? Do Bierunia trochę daleko.. szkoda, bo model się powoli składa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jutro ok 14 będe na lotnisku będzie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Tak ,przynajmniej ja a widząc jak ma być pogoda to pewnie trochę ludzi przyjedzie . Pakuj model i przybywaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Będe będe przyjadę z tatą dokręcimy (jak wy to mówicie) z Kazkiem wynalazkiem ten dociskacz do piasty i jazda białą gwiazda ! . PS myślę że jakoś zmieszcze ten wynalazek do auta w pełnym zakresie wyposażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 A do mnie dojechało dzisiaj nowe pudło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 pokaż co am masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Takie coś było w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 bardzo ładny modelik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Gratuluję modelu, śliczny myślę że w 2016r na wiosnę poleci i będę miał okazje zobaczeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Zobaczyć się Andrzej pisze Pewnie tak, ale pisałem z telefonu i się wszystko nie wstawiło, zaraz poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Krzysiek co to Edek ? Moje dopiero 11 odbiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Corvus Racer 540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jaka rozpiętość i jakie będzie serce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Czyli Edko podobny Ładny 2.2 czy 2.7 ? A serducho jakie planujesz ? Mvvs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Rozpiętość 2,26 m, a serce myślę, że MVVS 58 IRS Pro Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 nie rozerwie ci go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Tez myśle o tym Mvvs -sie tylko w Brnie ich troszke pogięło z € Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Zrób w elektryku! :-) https://m.youtube.com/watch?v=WpAmjIWwFTg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Fajny ,weż jutro przewietrzyć na lotnisku,oblukamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 W końcu marzenie się spełnilo Bardzo ładny ten corvus,gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi