Janek.T Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Ładna Marcin rakieta , jaką ma rozpiętość Teraz zauważyłem na pudełku że 2,2 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Piękny modelik gratulację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dzieki. Janek 2.2 m , jutro wstawię wiecej fotek , bo bardzo ciekawie ma rozwiązane ster kierunku i wysokosci , tak myśle że po to żeby tak łatwo strug nie zrywał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ode mnie kilka fotek "na gorąco" czyli rozpakowanie kartonu pod garażem na miejscu ,w Polsce . Ogólnie modele przepiękne wizualnie, bardzo ciekawe pod względem rozwiązań konstrukcyjnych,inna filozofia niż w Pilocie i Gold Wingu,świetnie położona folia. Gratisy w postaci czapeczek i koszulek Sebartu to taka wisienka na torcie (dorzucona od sklepu)... Gratulacje dla Marcina i Jacka. Oj, w nowym sezonie będzie się działo . Nie ukrywam iż nuta zazdrości jest ale taka pozytywna,wyprawa po nowy model i kupno to zwykle duże emocje dla właściciela(i) co było widać . Jako że Su-29 2,2 m z Sebartu to rzadki model na lotniskach, jestem -pewnie nie tylko i ja , ogromnie ciekawy jakie właściwości lotne zaprezentuje ten model. Ogromna powierzchnia skrzydeł,teoretycznie dobra waga do lotu powinny zagwarantować banana na twarzach Marcina i Jacka . Fotki Marcinowego Su -wersja v2 ,prosimy Jacek o kilka Twoich fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Brawo chłopaki , pudełka widzę 2 ciekawe co jest w drugim , pokażcie . Mnie też cieszą takie widoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 W drugim jest taki sam tylko w takim malowaniu ,w wersji v1 czyli bez żadnych udziwnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 A to ja znowu wzbogaciłem się w taki model P-40 ESA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Pewnie wam powiedzą że to w transporcie się stało . Modele pierwsza klasa , widzę w nich super rozwiązania techniczne Ale nie ma się czym martwić z tymi pęknięciami też takie coś mam w moim Yaku 54 nakleiłem naklejkę i jest ładnie w tym miejscu ładna naklejka pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Mam nadzieję że tu nie będziecie prowadzić relacji ze składania . Sugeruję założyć temat odrębny w prezentacji naszych modeli... i tam wspólnie relacjonować . Myślę że warto założyć taki temat bo modele niebanalne,nietypowe,zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Rafał zrobimy ze 10 stron o kolejnym Su hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Oba modele ładne i egzotyczne Bardzo fajny patent maski połączonej z kabinką ułatwiający dostęp do silnika ew. regulacji. Ciekawe jak modele będą latać na takim profilu i jak będzie wyglądała eksploatacja tych modeli z silnikiem benzynowym (jak drgania wpłyną na delikatną konstrukcję). Ogólnie przyszły sezon będzie pełny nowości A poniżej zdjęcia z modelarni i nowy projekt Marka, Wicherek 3,6m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 nowy projekt Marka, Wicherek 3,6m Mi tam się wydawało że to Piper... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Panowie spokojnie to tylko zaczątek, Krzysiek ten Wicherek to cos się pomyliłes. Ale przynajmniej zareklamowana została modelarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Mi tam się wydawało że to Piper... Panowie spokojnie to tylko zaczątek, Krzysiek ten Wicherek to cos się pomyliłes. Ale przynajmniej zareklamowana została modelarnia. Już się poprawiam miało być Piper, a z Wicherkiem skojarzyło mi się jak Krzysia zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Bogdan, a jak tam z kwestią kalendarza na nowy rok? Planujesz coś robić ? Na brak zdjęć chyba nie narzekasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 To fakt że na ilość zdjęć nie narzekam, jednak zdjęcia to tylko mała kropelka w takim projekcie, który trzeba stworzyć. Istotną rzeczą jest cena za wydrukowanie że nie wspomnę o całej reszcie.No chyba że gotowiec z tym że pole manewru jeśli chodzi o szatę graficzną jest ograniczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Podczas naszej nieobecności pojawili się na na naszym lotnisku "dzicy" członkowie, no porządki zrobili niezłe Jeśli ktoś się wybiera z modelem proponuję zabrać łopatę Pogoda piękna ale trochę wietrznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Nie tylko o was są tacy psotnicy nasze lotnisko wygląda jak po bombardowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Podczas naszej nieobecności pojawili się na na naszym lotnisku "dzicy" członkowie, no porządki zrobili niezłe Jeśli ktoś się wybiera z modelem proponuję zabrać łopatę Łopatę ?? A może lepiej strzelbę .Jakiś pasztet z dzika,kiełbasę chętnie bym spróbował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Lepiej się z nimi dogadać , tak jak my bo z nimi można . Ale z tymi już nie Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi