voytech Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Chcę podzielić się zdjęcia z mojego projektu. To jest mój CARF P-47 Thunderbolt nad kturym pracuję. Skala jest 1:4.5 ( 2.8 Metruw skshydla) . Silnik jest moki 250 na 5 cylindrow. Podwozie jest elektryczne, ale jest na powietrze absorbowane. Cały samolot jest termicznie pokrytym prawdziwym aluminium. Aluminum jest wtopjone do skliwa podspodem. Oto kilka zdjęć,jak projekt postempuje. Teraz ja wkerncam kilka tysięcy śrubek symulovac pravdzive panele .. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 to jest jak P-47 wygląda po przetwarzane w aluminium i polerowane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Czas na farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 I tak wyglonda wypolerowany, pomalovany is chensciowo zlozony ... to nie ja w zdjenciu, ale kolega co pomagal w pokrywaniu aluminum. Muj kolega Ron ma firme co pokrywajon samohody z wokla sklanego w prawdziwym metalu .. http://www.metal-morphous.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 troske wjencej detalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 a teraz saczynam na śruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 dwa filmy pokazujące jak podwozie i okna dzialajom ... Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Jestem pod wrażeniem estetyki i funkcyjności modelu ! Piękna makieta się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkkamil Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Cudo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin83 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 O żesz Ty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Czy ja tam widzę Shelby Cobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Tak to jest Shelby Cobra .. ale nie muj, i nie prawdziwy . To jest replika mokego kolegi Ron . Mój przyjaciel Ron stwarza doskonałe repliki. On obejmuje części z prawdziwego aluminium więc tylko super-eksperci mogą zobaczyć rze nie prawdziwy jest. zacelem experymentovac z srubkami na panele. Bendzie ih setki, i tak wyglondajom na samolocie ... Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 :huh: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmajcher Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 A jak to będzie wagowo wyglądało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Interesująca technologia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Aluminum dodalo tylko na wadze nie więcej niż farba by dodala. Aluminum generalnie jest tylk 2 - 4mil , podobnie do grubel folji aluminowej . dzisiaj instaloje hamulce powjeczne ... Wjele P-47 mjaly je dodane w puzniejszyh produkcjah .. ~V~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Aż bałbym się latać! Szkoda by było takiego cudeńka ... Moje gratulacje i trzymam kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytech Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 ~V~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi