Wojtek I Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Marku, one są srebrne tylko na fotkach tego nie widać, a mam nadzieję, ze szybko zostaną wymienione na pływaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Rano prognoza meteo się nie sprawdziła i udało się oblatać Bobra. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ładny jest, ale z pływakami bardziej by mi się podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolek Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ładny jest, ale z pływakami bardziej by mi się podobał Jest piękny! Szkoda go na wodę! Zmień koła na coś takiego http://www.ef3m.pl/189,kola-4-5-piasta-alu-od-pilot-rc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Szkoda go na wodę! Tak? Niby czemu szkoda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Jednak projekt jest cały czas na tapecie, dostałem od wnuczki na urodziny popiersie pilota i trzeba go przygotować do latania Bobrem, a tak mi to wychodzi: cdn za kilka dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Koła daj takie jak podał kolega wyżej w linku. Nie wyglądają jak ukradzione z motoroweru xD I śmigło pomaluj bo to jedyne co rzuca się w oczy. Nawet gdyby było całe białe to już znaczna różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Szpilki powbijane jak w lalce Voo doo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 OK, szpilki wyjęte (łaszek skończony) i dodane stopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 no to do kompletu brakuje tylko czapki z futra bobra i gustownych rękawiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 eeetam, pilot bez 'rajbanów' to fujara a nie pilot PS> rajbanów nie ma, ale i tak jest zajebiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Aż się boję spytać, kto ci tak podpadł, że go magią voodoo dręczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Panowie spoko, to nie magia, to szycie bez nici (czyli klejowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 No i już nie marznie w uszy. jeszcze dłonie i może wskakiwać za stery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Obserwuje ten wątek od początku. Pięknie Ci wyszedł ten model. Jestem pod wrażeniem... REWELACJA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Przecież ten model był gotowy do montażu wyposażenia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Wyposażenie nie było gotowe, a wyszło świetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Wyposażenie do tego modelu jest takie http://www.e-fliterc.com/Products/Default.aspx?ProdID=EFL4537 ale nie jest to coś co może satysfakcjonować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 9 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 No i wreszcie pilot wsiadła za stery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek I Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zaopatrzyłem Bobra w nowe koła : I siatkę bagażową w kabinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi