jarek996 Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Chyba juz 7-8 46-C ? Mam do nich zwyczajnie slabosc ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Zobaczcie CO mi przepadlo za 150 EUR ? MAGNUM FT 160 ( chyba nowy ) . Sprzedawala jakas Pani ( pewnie po zmarlym mezu-modelarzu ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Szkoda...Cena ekstra więc nie ma się co dziwić że już go nie ma. Ale cierpliwość popłaca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 2 godziny temu, Paweł Praus napisał: Ale cierpliwość popłaca... Cierpliwosc powiadasz ? Kojarzenie mnie z cierpliwoscia jest dosyc bledna postawa ......... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Wczoraj z calym "balaganem" dotarlo do mnie tez to cudo . Nowy , nietkniety . Kupilem zeby podotykac . Bedzie na sprzedaz. Ceny nowych oscyluja okolo 300 EUR + . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarobest Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Fajny . Jak bym wygrał w to Lotto to bym od Ciebie kupił , choć w sumie chyba wolałbym używany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 13 minut temu, czarobest napisał: Fajny . Jak bym wygrał w to Lotto to bym od Ciebie kupił , choć w sumie chyba wolałbym używany. Wygraj , a ja go jutro odpale i bedzie uzywany ? Fajny to jest TEN ! Cos dla fanow Mussoliniego , Ferrari i espresso ......... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 52 minuty temu, jarek996 napisał: Wygraj , a ja go jutro odpale i bedzie uzywany ? Fajny to jest TEN ! Cos dla fanow Mussoliniego , Ferrari i espresso ......... G 60 Blue Head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 To dla fanów de Tomaso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Kolejna ciekawostka z mojej kolekcji. Ktoś wykonał krótką serię tych silników wykorzystując oryginalne kartery BUGL 40. Reszta, to zadaje się MVVS. Wiem o jeszcze jednym identycznym egzemplarzu. Poniżej jeszcze nieobrobione prototypowe kartery BUGL 40 i 61. Więcej na temat silników Bugla tu:https://www.adriansmodelaeroengines.com/catalog/main.php?cat_id=218&fbclid=IwAR3jFMiNenrOOE5e32dfFedbTKI82t2k5seueDJ5PpqN7lNPCf_f-bPXjWQ i tu:https://control-line-flying.com/paul-bugl/ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 "Mocarny" bardzo ten Buglo-MVVS .... Widac , ze to NIE jest silnik do modeli swobodnie latajacych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Co to za silniczek? Warte to coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raa Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Mnie to to na Pioruna wygląda, ale są bardziej kompetentni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 2 godziny temu, Adam P. napisał: Co to za silniczek? Warte to coś? Chopie?, z Bydgoszczy jesteś i nie wiesz co to za motorek ? ?? Kolega Ci juz napisał...PIORUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 19 godzin temu, d9Jacek napisał: Chopie?, z Bydgoszczy jesteś i nie wiesz co to za motorek ? ?? Niemożliwe, ja ani sąsiad z naprzeciwka go nie zrobiliśmy, więc to musiał być inny bydgoszcz Ciężko znaleźć coś o nim w sieci, ile takie coś warte? To nie mój ale śmignął mi na olx i zastanawiałem się czy to była dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 W dniu 6.06.2020 o 07:52, jarek996 napisał: Wygraj , a ja go jutro odpale i bedzie uzywany ? Fajny to jest TEN ! Cos dla fanow Mussoliniego , Ferrari i espresso ......... Komu komu? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Wydech masz ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 2 godziny temu, Adam P. napisał: Niemożliwe, ja ani sąsiad z naprzeciwka go nie zrobiliśmy, więc to musiał być inny bydgoszcz Ciężko znaleźć coś o nim w sieci, ile takie coś warte? To nie mój ale śmignął mi na olx i zastanawiałem się czy to była dobra cena daj na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 35 minut temu, jarek996 napisał: Wydech masz ? ? Co masz na myśli? One były sprzedawane bez. Poza tym ten Twój, to jakiś niekoszerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi