Paweł Prauss Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Nie potwierdzam i nie zaprzeczam... Aleee o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 8 godzin temu, qpa napisał: Oraz chcemy wiedzieć ile tego mamy wystarczy A niektórymi się tu chwalimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Paweł Praus napisał: Aleee o co chodzi Paweł , spokojnie, spokojnie.?...one wszystkie są nasze....Kuba tylko, jako cappo di tutti cappi , chciał się dowiedzieć jaki jest stan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Ładne te motorki ja mam pamiątkę z czasów kiedy brałem udział w zawodach lata 80 . Za wyniki w startach nowy nie ruchany leży sobie w szufladzie moja pamiątka. i to cały komplet z częściami zamiennymi . Naprawdę ładny zestaw nie do sprzedania . Pozostałość z dobrych czasów . 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zacząłem porządkować silniki: rodzina Fostersów: i Kometa mini 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 W dniu 11.04.2021 o 11:44, jarek996 napisał: ........to nastapilaby chyba seria wlaman do placowek DHL w celu "odzyskania" skarbu !!! i chyba nastąpiła?.....cisza...skarb zaginął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 W dniu 23.04.2021 o 04:34, MASK napisał: Zacząłem porządkować silniki: rodzina Fostersów: Czekamy na rodzine Adamsow ? P.S: Zdradzisz cos w sprawie diesla-boxera ? Powinien dojsc w tym. tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losko_rafal Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Panowie żeby nie było, że nie działam w temacie idą do mnie dwa kolejne novarossi. Kupione za bardzo dobre pieniążki ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 W dniu 25.04.2021 o 21:30, jarek996 napisał: Powinien dojsc w tym. tyg. no i doszedł czy go kwarantanna zatrzymała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Póki co kontynuuję dokumentację ostatniej partii? ten w pudełku dołączył do dwóch braci? mieszkających u mnie już od dawna. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Poniżej efekt mojej wczorajszej wizyty na zawodach FSR e Konopiskach koło Częstochowy??? cena zakupu 5ziko za sztukę? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d9Jacek Opublikowano 10 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 40 minut temu, Paweł Praus napisał: Poniżej efekt mojej wczorajszej wizyty na zawodach FSR e Konopiskach koło Częstochowy??? cena zakupu 5ziko za sztukę? No Bravo TY? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losko_rafal Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Dzisiaj dotarły następne włoskie motorki? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 gratulacje ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losko_rafal Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Może ktoś z kolegów ma kolektor wydechowy do takich motorków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granacik Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Rafał, a mógłbyś odkręcić zaślepkę karteru i zobaczyć czy czop korbowodu jest drążony albo wystaje poza korbowód. Bo cena interesująca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losko_rafal Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 1 minutę temu, Granacik napisał: Rafał, a mógłbyś odkręcić zaślepkę karteru i zobaczyć czy czop korbowodu jest drążony albo wystaje poza korbowód. Bo cena interesująca. Jutro mogę sprawdzić. Jak dobrze pamiętam, bo jeden rozebrałem i chyba był pełny. Ale jutro zrobię fotkę dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 W dniu 9.05.2021 o 16:10, Paweł Praus napisał: Póki co kontynuuję dokumentację ostatniej partii? ten w pudełku dołączył do dwóch braci? mieszkających u mnie już od dawna. Ceny Wankli oszalały ostatnio, warto uzupełnić magazyny - tak na wszelki wypadek 11 godzin temu, losko_rafal napisał: Dzisiaj dotarły następne włoskie motorki? O ile plotki okażą są prawdziwe, to są to już ostatnie lotnicze NRossi do kupienia. Warto mieć kilka sztuk w szafie na gorsze czasy Gratuluję!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losko_rafal Opublikowano 14 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 W dniu 13.05.2021 o 21:30, Granacik napisał: Rafał, a mógłbyś odkręcić zaślepkę karteru i zobaczyć czy czop korbowodu jest drążony albo wystaje poza korbowód. Bo cena interesująca. Wystaje może 0.1-0.2 mm. Nie wystaje tyle co w konstrukcjach samochodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi